Millenicom 100 Mbps yerine 10 Mbps veriyor

Alperengedikoglu

Centipat
Daha fazla  
Meslek
2D Animator, Screenwriter
100 Mbps 99TL prestij kampanyası için 3 ay önce abonelik başladı. 3 ay boyunca hiçbir şekilde internete bağlanamadım. Arıza giderilmiştir mesajları dışında hiçbir sonuç alamadım. Bugün sonunda TT ekipleri bağlantıyı yaptı ama şaka gibi en fazla alabildiğim hız 10 Mbps sabit. Upload hızı olması gerektiği gibi 4 Mbps ama download hızı bilinçli kısıtlanmış gibi en fazla 10 Mbps. Vadedilen hızı veremiyorlarsa iptal edeceğim. Millenicom almayın aldırmayın tamamen kandırmaca, sahtekarlık. Zamanınızı harcamayın.

Dosya Ekleri

• d.PNG
    12,6 KB · Görüntüleme: 98
Hemen saldırgan davranışa girmenize gerek yok.

Netspeed firmasında benim çektiğim çileyi bir anlatsam yuh dersiniz.

Modemi sıfırlayın ve tekrar kurulumunu yapın.
Ankastre ile modem arasındaki kablo ek olmadan modeme gelsin.
Eski bir kablo ise cat 6 kablo ile veya bütçeniz varsa cat 7 kablo ile yenileme yapmanızda fayda var.

Saha ekibi sorunlu bir porta bağlamış olabilir. Düzelmeyecek şey değil. Onarımı yapılacaktır.

Siz sadece şu an bize modem değerlerinizi paylaşın ve müşteri hizmetleri ile iletişime geçerek şikayetinizi bildirin. Mesai saatleri içerisinde duruma bakacaklardır saha ekibi.

@Silinen üye ben Millenicom kullanıyorum. Ping oranı en düşük ISS. Aldığım hız altyapımın desteklediği kadar. Ben bir sorun yaşamadım.

Müşteri hizmetlerine işin düştüğü zaman hapı yuttun demektir. Bizzat kendim denedim.
@Silinen üye Ben Millenicom kullanıyorum. Ping oranı en düşük İSS. Aldığım hız altyapımın desteklediği kadar. Ben bir sorun yaşamadım.
Ama dediğiniz gibi internet hızı iyi olabilir.

Millenicom o kadar iyi bir firma ki, 9 ay önce başvurdum ve bağlantı ücreti ve benzeri ücretler hiç bir şekilde faturama yansımadı. Gece vaktinde TT taraflı çalışmadan dolayı sadece 1 kez bağlantım koptu bunun dışında bağlantı kopması, erişim sorunu, ping sorunu yaşamadım. İptal dilekçemi dün gönderdim bir kaç saat içerisinde de sisteme girmişler bilgilerimi, mail ile dönüş de sağlamışlar. Anlayacağınız, mükemmel bir firma. TT aboneliğimin taahhüt süresi biter bitmez yeni bir başvuru yapacağım.

Konuya gelecek olur isek, lütfen modem değerlerinizi paylaşınız. Bu şekilde, müşteri hizmetlerini aramanızı veya modem değerlerinizi paylaşmanız dışında bir şey önerilebileceğini sanmıyorum.

Merhaba modem ZyXEL VMG8324-B10A model Türk Telekom'un. Prizdeki sarı internet kablosu görseldeki cihaza bağlı. Cihaza takılı olan yeşil CAT 5 utp kablo direkt modeme bağlanıyor. Modem arayüzünde hat değerlerini bulamadım. Galiba fiber modem olduğu için yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…