Millenicom 1000 Mbps fibere geçilir mi?

tujnn

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, konu başlığında da belirttiğim gibi altyapım Millenicom üzerinden 1000 Mbps fiber vermekte. Şu an TurkNet 35 Mbps VDSL kullanmaktayım. Fiber bağlatıp geçmeyi çok mantıklı buluyorum ama Millenicom ile ilgili görüşlerinizi de merak ediyorum. Araştırdığıma göre TurkNet 100 Mbps limiti olduğu için 100 üstüne çıkamıyormuş. Sizin önerilerinizi de duymak isterim.

Son düzenleyen: Moderatör:

TurkNet 1000 Mbps destekliyordu sanki başka operatörler var mı 1000 Mbps destekleyen.

TurkNet 1000 Mbps destekliyordu sanki başka operatörler var mı 1000 Mbps destekleyen.
TurkNet'in kendi altyapısı olması gerekiyor galiba desteklemesi için o da büyük şehirlerde var 1000 Mbps destekleyen başka bilindik marka bulamadım.

O zaman her türlü değer. Millenicom.
Bende öyle düşünüyorum aslında ama forumda gördüğüm bazıları teknik sorunları var, geçilmez gibi yorumları aklımı çelmişti ama galiba Millenicom gibi düşünüyorum bende. Tabi kullananlar da yazarsa çok daha iyi olur.

Hocam eğer geçerseniz bir süre kadar sonra rehber/deneyimlerim tarzı bir yazı yazarsanız çok güzel olabilir bize de o hızı veriyor bende düşünüyorum.

Fiber altyapıda iss farketmeksizin pek sorun olmuyo zaten, altyapı telekomun olduğu için. Burda senin bakman gereken şey en uygun fiyatlısını bulmak. Kablonet de önerebilirim mesela, uygun fiyatlı ve taahütlü.

Turkcell'in 1000mbps olanına da bakabilirsiniz

Millenicomla altyapının çok sağlam olduğu yerlerde hiç bir sorunla karşılaşmazsanız güllük gülistanlık devam edersiniz ama ola ki bir sorun yaşadınız çözülmesini çok beklersiniz.
Millenicom'la davaligiz. Tam bir basbelasi firma. Iptal bile edemiyorsun, hicbir sekilde muhatap bulamiyorsun karsinda. Bence bulasma.
Aynen katılıyorum. + Psikolojik tedavi/ terapi masraflarını da ekleyin.

Yalnız bu konu ile sınırlı kalmak koşulu ile yukarıda yazdıklarım gözardı edilebilir gibi geldi. Kendi altyapısı var ise bu dandik şirketin orada da sorun yaşatmaz heralde. İlgilenir diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…