Millenicom 100Mbps için 300TL modem tavsiyesi

Hayır bu modem değil değiştirdiler bunu 1200MBPS VDSL ve ADSL destekli AC1200 model.

Bütçeyi yükseltip Extra DSL olanı alacağım galiba.
Hocam bahsettiği modemi kullanımıyorum zaten, memnun değilim.

Omni DSL kullanıyorum, gayet memnunum.

• Artıları:
  • Elle SNR ayarlanabiliyor.

+ Ping düşürme ayarları var.

+ Mükemmel ve sürekli güncellenen modem arayüzü.

+ İki tane 5 dbi anten ve güzel, stabil Wi-Fi performansı. 120 metrekare evdeyim. Evin her yerinde full çekiyor.

+ WPA3 desteği.

+ Uygun fiyatı.

+ Modeme USB takarak torrent veya dosya indirebiliyorsun ve bu dosyaları paylaşabiliyorsun.

+ Modem üstünden misafir ağı oluşturabiliyorsun.

+ Modem üzerinden DNS ayarlayabiliyorsun. Örneğin AdGuard DNS ayarladım ben hiç reklam görmüyorum.

+ Hiç kopma olmadı daha.

+ Kurulumu aşırı basit. Modem arayüzünü giriyorsun 1 dakika içinde kurulum yapıyorsun.

+3 + 1 yıl garantisi var.

+ KeenDNS ile uzaktan modeme erişebiliyorsun.

+ Duvara asılabiliyor ve çok yakışıklı.

Eksileri:
    - Kapatma tuşu yok.

Hocam ping düşürme ayarı ilgimi çekti. Ne kadar etkisi oluyor?

Hocam ping düşürme ayarı ilgimi çekti. Ne kadar etkisi oluyor?
10-15 ms arası. Bende 8 ms fark etti ayar yapmadan. (İçinde özel yazılım yüklü olmadığı için bağlantı alakasız yerlere gitmiyor. Ek olarak yazılımı güzel kontrol ediyor cihazlar arası önceliği.)

Tabii extra DSL daha iyi olur en azından 5 GHz desteği var. Fakat şöyle bir kötü yanı var.
LAN portları maksimum 100 Mbps çıkış sağlayabiliyor. İleride 200-1000 Mbps internete geçiş yapsanız modemle en fazla LAN bağlantısıyla 100 Mbps alabileceksiniz maalesef.

5 GHZ bağlandığınıza emin misiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…