Millenicom 100Mbps için 300TL modem tavsiyesi

kesinlike ve kesinlikle önermiyorum. bahsettiğiniz modem;

Eki Görüntüle 815015

Önerim budur;

Hayır bu modem değil değiştirdiler bunu 1200MBPS VDSL ve ADSL destekli AC1200 model.

Hocam, bunu alabilirsiniz. Ben Millenicom ile bir alt modeli olan Omni DSL kullanayorum.
Keenetic Extra DSL KN-2111-01TR AC1200 Kablosuz Vdsl2-Adsl2+ Modem 479,90 TL yerine 464,90 TL
Kesinlike ve kesinlikle önermiyorum. Bahsettiğiniz modem;

Eki Görüntüle 815015

Önerim budur;
Bütçeyi yükseltip Extra DSL olanı alacağım galiba.
Hocam bahsettiği modemi kullanımıyorum zaten, memnun değilim.

Omni DSL kullanıyorum, gayet memnunum.

• Artıları:
  • Elle SNR ayarlanabiliyor.

+ Ping düşürme ayarları var.

+ Mükemmel ve sürekli güncellenen modem arayüzü.

+ İki tane 5 dbi anten ve güzel, stabil Wi-Fi performansı. 120 metrekare evdeyim. Evin her yerinde full çekiyor.

+ WPA3 desteği.

+ Uygun fiyatı.

+ Modeme USB takarak torrent veya dosya indirebiliyorsun ve bu dosyaları paylaşabiliyorsun.

+ Modem üstünden misafir ağı oluşturabiliyorsun.

+ Modem üzerinden DNS ayarlayabiliyorsun. Örneğin AdGuard DNS ayarladım ben hiç reklam görmüyorum.

+ Hiç kopma olmadı daha.

+ Kurulumu aşırı basit. Modem arayüzünü giriyorsun 1 dakika içinde kurulum yapıyorsun.

+3 + 1 yıl garantisi var.

+ KeenDNS ile uzaktan modeme erişebiliyorsun.

+ Duvara asılabiliyor ve çok yakışıklı.

Eksileri:
    - Kapatma tuşu yok.

Omni DSL kullanıyorum, gayet memnunum.

• Artıları:
  • Elle SNR ayarlanabiliyor.

+ Ping düşürme ayarları var.

+ Mükemmel ve sürekli güncellenen modem arayüzü.

+ İki tane 5 dbi anten ve güzel, stabil Wi-Fi performansı. 120 metrekare evdeyim. Evin her yerinde full çekiyor.

+ WPA3 desteği.

+ Uygun fiyatı.

+ Modeme USB takarak torrent veya dosya indirebiliyorsun ve bu dosyaları paylaşabiliyorsun.

+ Modem üstünden misafir ağı oluşturabiliyorsun.

+ Modem üzerinden DNS ayarlayabiliyorsun. Örneğin AdGuard DNS ayarladım ben hiç reklam görmüyorum.

+ Hiç kopma olmadı daha.

+ Kurulumu aşırı basit. Modem arayüzünü giriyorsun 1 dakika içinde kurulum yapıyorsun.

+3 + 1 yıl garantisi var.

+ KeenDNS ile uzaktan modeme erişebiliyorsun.

+ Duvara asılabiliyor ve çok yakışıklı.

Eksileri:
    - Kapatma tuşu yok.
Hocam ping düşürme ayarı ilgimi çekti. Ne kadar etkisi oluyor?

Hocam ping düşürme ayarı ilgimi çekti. Ne kadar etkisi oluyor?
10-15 ms arası. Bende 8 ms fark etti ayar yapmadan. (İçinde özel yazılım yüklü olmadığı için bağlantı alakasız yerlere gitmiyor. Ek olarak yazılımı güzel kontrol ediyor cihazlar arası önceliği.)

Hem kablolu hem kablosuz bağlantıda 100Mbps alabilecek 300TL bandında çekim gücü yüksek modem arıyorum. Şu an kullandığım modem kablolu bağlantıda 93Mbps veriyor. Kabloluda sorun yok ama kablosuzda modemin yanında olmama rağmen 20-25 Mbps hız veriyor. 3+1 evin bazı noktalarında bu hız 2-3Mbps'a kadar düşebiliyor.
5 GHZ bağlandığınıza emin misiniz ?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı