Millenicom 170 TL ek ücret çıkartıyor

Pekear

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Yaklaşık 1 hafta önce Millenicom internet başvurusunda bulundum, bulunduğumuz yerde altyapı kötü olduğu için maksimum 12-13 Mbps hıza kadar erişilebiliyor. Ben de 16 Mbps olan paketi aldım. Ayda 140 TL ödeyeceğim fakat kurulum ücretini de eklediğimiz de ilk 3 ay 100 TL ek ödeyeceğim. Buraya kadar hiçbir sıkıntı yok, yapacak bir şey yok deyip kabul ettim kendimce. 4 gün önce kurulum ekibi geldi ve dediler ki şu an internet bağlantınız yok 48 saat içerisinde modeminize sinyal gelecektir. Ardından ekipler gittikten hemen sonra telefonuma arıza kaydınız oluşturulmuştur, arıza binanızdaki kablolama veya modem kurulumunuz ile ilgili ise faturanıza 169.90 TL işlem ücreti yansıtılacaktır, tarzında bir mesaj geldi. Çok şaşırdım çünkü ben arıza kaydı oluşturmadım, benim yapacağım şey 48 saat beklemek olacaktı. Neyse bir yanlışlık oldu herhalde deyip beklemeye koyuldum, 3 gün geçti internet sinyali gelmedi. Aynı gün benim oluşturmadığım arıza talebime nazaran bir arıza ekibi geldi, ben o ara evde değildim telefonla iletişim sağladık ve olayı hallettiğini, internetin çalıştığını söyledi. Fakat sorun şu ki internet sıkıntısı hala devam ediyor. Buna rağmen Millenicom bana "arıza iç tesisatınıza müdahale edilerek çözülmüştür, müdahale ücreti 169.90 TL bir sonraki faturanıza yansıtılacaktır." şeklinde bir mesaj attı.

Şikayetvar sitesinde de benzer olayı yaşayanlar olmuş şu son birkaç günde. Fakat müşteri hizmetleri bu sorunu çözmemiş anladığım kadarıyla. Henüz müşteri hizmetlerine ulaşamadım, çünkü bir türlü nasıl ulaşacağımı anlayamadım, galiba talep oluşturup yine onların bana ulaşmasını beklemeliyim. 170 TL benim için az bir ücret değil bir öğrenci olarak ben yok yere 170 TL ödemek istemem açıkçası. Zaten ilk 3 ay 240 TL ödeyeceğim, daha ilk aydan 400 TL ödemek benim durumumu zorlar. Bu durumda benim ne yapmam lazım arkadaşlar?

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı