Millenicom aboneliğe zam yaptı

mustafadinçer

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, Millenicom bu ay tarifemi 220 lira yaptı. Normalde 35 megabit 160 lira olanı kullanıyordum. Yine aynı tarife, 220 lira. Sitesinde 220 liraya tarifesi de yok zaten.

Screenshot_2023-08-06-22-37-15-264_com.android.chrome.jpg

Screenshot_2023-08-06-22-37-04-671_com.android.chrome.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam, bende de oyle, 239,90 TL gözüküyor uygulamada, 50 TL modem 240 fatura toplam 294 TL yazıyor, webs itesinde 190 TL yazıyor bende 240 gözüküyor, bir forumda bir kişi de benim yaşadıgım sorunun aynısını yaşamış aramış müş hizmetlerini, webdeki fiyat yeni gelenlere özel demiş, bende arayacaktım okudum vazgeçtim.

Hocam, bende de oyle, 239,90 TL gözüküyor uygulamada, 50 TL modem 240 fatura toplam 294 TL yazıyor, webs itesinde 190 TL yazıyor bende 240 gözüküyor, bir forumda bir kişi de benim yaşadıgım sorunun aynısını yaşamış aramış müş hizmetlerini, webdeki fiyat yeni gelenlere özel demiş, bende arayacaktım okudum vazgeçtim.
e napcaz şimdi?

E ne yapacağız şimdi?

Ne olacağı mı var döneceğiz döneceğiz aynı yere geleceğiz yokuş aşağı yuvarlanacağız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

E ne yapacağız şimdi?

Biz iptal ettirip TurkNet'e geçtik TurkNet 100 Mbps almıştık 30 bile gelmiyordu müşteri hizmetleri açmıyordu o yüzden tekrardan Millenicom'a geçtik 100 Mbps olanı aldık 190 TL'ye modem kurulumu hizmeti falan kattılar araya 292 TL oldu.
Yani iptal ettirip Millenicom üzerinden başka bir internet alın daha ucuza gelir

Ben yaşadım. Herkes 125 öderken ben 150 ödüyordum. Bir de yüzsüz gibi her firma müşteri çekme uyguluyor dedi Şikayetvar'a yazınca üstüne dalga geçer gibi tamam 3 aylık 10 lira indirim yapalım dediler. Direkt iptal edip GigaFiber'e geçtim. O zamana göre kafa kafayaydı fiyat 50-100 lira fazla veririm en azından dolandırılmış gibi hissetmem adamakıllı hizmet alırım.

Aboneliği iptal edip tekrar abone olun :)
300 TL tekrar alırlar tabii :)

Bende aynı şekilde enayi miyim iptal edip tekrar üye olurum dedim. Açıklarını bulduğumu anlayınca sokağınızın portlari dolu işte siz tekrar abone olana kadar dolabilir falan demişti.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı