Millenicom başvuru sürecim

Turkcell neden böyle diyor diceksen ben sorduğumda. BTK'nın belirlediği hızdan düşük değilse sıkıntı yok dediler. Onlara kalsa 4G'de bu hız zaten saçma. BTK'nın belirlediği hız ise 1 Mbps 🤣.

O zaman evinde 100 Mbps internet gören BTK;

1609012634826.png

Oyun CD projekte ait :D. Yamalar ile düzeltirler çıkmadan önce oyunu erteliyeceklerdi oyuncular zorlayınca çıkardılar sonra bug falan var diye ağlıyorlar.
Aha rezil olduk, ben bugisoft oyunu sanıyordum, malum PC 8 yıllık olunca takip etmenin anlamı kalmıyor 😶
Turkcell'in eski kalitesi yok. Mobil sektörde TT yavaş yavaş hakimiyeti eline alacak. Demedi demeyin.

Sabit altyapıda olanların benzerini yaşayacağız. Özellikle 5G için son düzlükte ne dediğimi daha iyi anlayacaksınız.

Tabii sürpriz bir karar gelişme olmazsa...

Bu arada arkadaşlar birşey sormak istiyorum.
Asus RT-AX82U aygıtıma kablosuz 5Ghz bandı üzerinden direk router'e ping paketi gönderiyorum.

Ping=3ms
Ping=2ms
Falan yazıyor ama önceki modemimde <1ms yazardı hep. Bu problemi halletmenin bir yolu var mı?

@Patrixcs hocam Gear Accelerator ile ise =1ms yazıyor. Büyük bir iyileşme gözükmüyor. Eğer öncelikli bir cihaz değilse Jitter alırsak 5ms falan da jitter oluşuyor.

Ping düşüren router diye aldım. Halime bakın :(
Screenshot_20201227_122324_com.overlook.android.fing.jpg

Gear Accelerator ile
Screenshot_20201227_122531_com.overlook.android.fing.jpg

Gear Accelerator olmadan. (Çok saçma. Kapalıyken Jitter nerdeyse yok.)
Screenshot_20201227_122652_com.overlook.android.fing.jpg

Mobile Game Booster ile yaptığım bir diğer test (Bu özellik kesinlikle işe yarıyor. Oyunlarda da SpeedTest'lerde de Jitter direk sıfıra iniyor bu ayarı açınca.

Şimdi ben bu problemi nasıl halletsem bilemedim bir öneriye ihtiyacım var.

Son düzenleme:
Gelmedi bekliyorum.
Bugün gelmez daha işiniz servise kaldıysa beklersiniz 1-2 gün daha randevu verecekler diye biliyorum.
Bu arada arkadaşlar birşey sormak istiyorum.
Asus RT-AX82U aygıtıma kablosuz 5Ghz bandı üzerinden direk router'e ping paketi gönderiyorum.

Ping=3ms
Ping=2ms
Falan yazıyor ama önceki modemimde <1ms yazardı hep. Bu problemi halletmenin bir yolu var mı?

@Patrixcs hocam Gear Accelerator ile ise =1ms yazıyor. Büyük bir iyileşme gözükmüyor. Eğer öncelikli bir cihaz değilse Jitter alırsak 5ms falan da jitter oluşuyor.

Ping düşüren router diye aldım. Halime bakın :(
Aslında konu açsan belki kullanan vardır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı