Millenicom başvuru sürecim

Bilmiyorum ama bu TT beş para etmez bir şirket. Yarın için TT ekibine randevu oluşturdular. Eğer sorunu düzeltmezlerse aboneliğimi başlamadan iptal ettireceğimi söyledim.
Çok iyi demişsiniz hocam. TT bir tek benim ilimde iyi herhalde. Benim ilimde teknik ekip çağırınca direk ne zaman gelmemizi istersiniz diye soruyorlar şubeye giderseniz. Hemen şimdi dediğiniz anda sizinle geliyorlar. Demek ki başka illerde pek bir sorunlu TT çalışanları.

Bence de iptal ile tehdit ederseniz Millenicom'da biraz tutuşur hem. Yarın yüksek ihtimalle kuracaklar hocam.

Bugün için tehdit etmiştim tutuşunca en erken yarın ayarladılar.

Millenicom fiberde yanlış tercih olmuş. Pazar günü saat 7 suları. Pubg serverlarindan düştük. İnterneti test ettiğim de yurtiçi 90mbpsleri görürken. Frankfurt serverlarında test yaptığımda hizim 0.80 mbps çıktı gerisini siz dusunun.. Yurtdışı çıkışları inanılmaz kötü hele ki yoğun saatlerde ayni şekilde twitch yayınlarını 360p de falan izliyorum son faturamı ödeyip geçiş yapacağım milleniden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…