CS:GO pingi gerçekten güzel. Bu arada R6 ve diğer serverlerde TT tarafında ping yükseldi bugünlerde. Biraz zaman verin hocam. İlerleyen zamanda iyileşebilir.
CS:GO pingi gerçekten güzel. Bu arada R6 ve diğer serverlerde TT tarafında ping yükseldi bugünlerde. Biraz zaman verin hocam. İlerleyen zamanda iyileşebilir.
Türkiye içi 3 ms artış gördüm. R6'da 43'den 47'e yükseldi. LoL euw 51-52 alırken 56 alıyorum. Diğer çoğu oyunda biraz yükseldi. Sadece CS:GO'da devasa düşüş oldu. 30 TL alıyorlar bunun için .
Statik IP'deki değerlerimi network amirine söyleceğim. CGNAT bile eskiden 32 alıyordum. Benim routerımda open NAT diye bir özellik var oradan port açıyorum. Port açtığımda ise sorgulama yaptığımda port çalışıyor mu diye kapalı yazıyor. Bunu nasıl açacağım?
Statik IP'deki değerlerimi network amirine söyleceğim. CGNAT bile eskiden 32 alıyordum. Benim routerımda open NAT diye bir özellik var oradan port açıyorum. Port açtığımda ise sorgulama yaptığımda port çalışıyor mu diye kapalı yazıyor. Bunu nasıl açacağım?
VPN ile port açanlar var hocam. CGNAT'da port açma diye aratınca VPN ile ilgili şeyler geliyor.
Bu Open Nat'ın ne işe yaradığını pek anlamadım ben hiç. Türk Telekom'da dinamik ip'deyken Open Nat ile port açınca hiçbir değişiklik olmuyordu. Hocam Open Nat tam olarak ne işe yarıyor?
Statik ip ile biraz düşecektir. Eminim diyebilirim. Eskiden benimde VDSL2'deki pingim aynen sizinki gibiydi. POP noktaları ile alakalı olduğunu bizzat gördüm. Statik ip ile bence pinginiz düşecektir. Çünkü altyapısı benden kötü olan arkadaşım statik ip ile Lol pingini 18ms'e yani Valorant pingini 18ms' kadar düşürmüştü. Tavsiyem bir statik ip alın öyle deneyin. Düşebilir diye düşünüyorum.