Millenicom başvuru sürecim

Makaleler
1
Yer
İstanbul
Comnet başvurumda yaşadığım onca olumsuz durumdan sonra, aboneliğimi de kendi kafalarına göre iptal etme kararı aldıkları için ben de Millenicom'a başvurmuş bulunuyorum.

Tüm süreci ve CGN&statik IP hizmeti ile beraber testlerimi aktaracağım.
@Patrixcs @erengore @Ulunay @oduncu_yılmaz
@rootz

Screenshot_2020-12-24-09-44-45-092_com.android.chrome.jpg

Ben de yeni internet sağlayıcısı arayışı içindeyim. Altyapım en fazla 80 Mbps destekliyor. Millenicom Türknet ve Comnet arasında kaldım.

Comnet tarafinda yasadiklarini ozetleyebilir misin? Yeni bir surec sonucta bilgimiz olsun :)
Forumda süreçte yaşananları yazdık oraya bakabilirsin. Comnet internet başvuru sürecim | Technopat Sosyal

Direk sonlara bak çünkü başta herşey tatlı geliyor.
Ben de yeni internet sağlayıcısı arayışı içindeyim. Altyapım en fazla 80 Mbps destekliyor. Millenicom Türknet ve Comnet arasında kaldım.
Comnet internet başvuru sürecim | Technopat Sosyal bunu okuyan bir insan Comnet'e geçmemeli. Bizzat kendim kullanıyorum yakında çıkmayı planlıyorum.

türknet düşündünüz mü ben geçmeyi düşünüyorum da
Müşteri hizmetleri biraz sakat. Başvurumu yapmıştım. Bir soru sormak için aradığımda telefonumu açmadılar. Kaç defa aradım açmadılar. Geçişi durdurmak için kargoyla gönderdiğim belgeler gitmesin diye son anda iptal ettirdim. Benim için güven önemli ve bu yaptıklarından dolayı bu firmayı sevmiyorum. Pek önermem ama şöyle bir durum da var: TürkNet'e geçiş süreci çok sancılı ama geçtikten sonra verdikleri hizmet fena değil. Sorun yaşarsanız pek ilgilenilmiyor haberiniz olsun.

Netspeed şu an benime gözüme giren İSS'lerden. NetSpeed, Millenicom veya Türk Telekom'a geçeceğim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı