Forumda süreçte yaşananları yazdık oraya bakabilirsin. Comnet internet başvuru sürecim | Technopat SosyalComnet tarafinda yasadiklarini ozetleyebilir misin? Yeni bir surec sonucta bilgimiz olsun![]()
Comnet internet başvuru sürecim | Technopat Sosyal bunu okuyan bir insan Comnet'e geçmemeli. Bizzat kendim kullanıyorum yakında çıkmayı planlıyorum.Ben de yeni internet sağlayıcısı arayışı içindeyim. Altyapım en fazla 80 Mbps destekliyor. Millenicom Türknet ve Comnet arasında kaldım.
Hangi İSS'ye geçeceksin peki ?Forumda süreçte yaşananları yazdık oraya bakabilirsin. Comnet internet başvuru sürecim | Technopat Sosyal
Direk sonlara bak çünkü başta herşey tatlı geliyor.
Comnet internet başvuru sürecim | Technopat Sosyal bunu okuyan bir insan Comnet'e geçmemeli. Bizzat kendim kullanıyorum yakında çıkmayı planlıyorum.
@Tortue hocam Millenicom'u beğenirse Millenicom. Beğenmezse TT'ye geri döneceğim. TT Fiber altyapısına sahibim.Hangi İSS'ye geçeceksin peki ?
Bende VDSL millenicom a geçeceğim haberdar et mutlaka.@Tortue hocam Millenicom'u beğenirse Millenicom. Beğenmezse TT'ye geri döneceğim. TT Fiber altyapısına sahibim.
Bir de canlı derslerim falan internetimizi de iptal ettirdik. Bakalm bugün başvuruyorum.@Tortue hocam Millenicom'u beğenirse Millenicom. Beğenmezse TT'ye geri döneceğim. TT Fiber altyapısına sahibim.
türknet düşündünüz mü ben geçmeyi düşünüyorum da@Tortue hocam Millenicom'u beğenirse Millenicom. Beğenmezse TT'ye geri döneceğim. TT Fiber altyapısına sahibim.
Müşteri hizmetleri biraz sakat. Başvurumu yapmıştım. Bir soru sormak için aradığımda telefonumu açmadılar. Kaç defa aradım açmadılar. Geçişi durdurmak için kargoyla gönderdiğim belgeler gitmesin diye son anda iptal ettirdim. Benim için güven önemli ve bu yaptıklarından dolayı bu firmayı sevmiyorum. Pek önermem ama şöyle bir durum da var: TürkNet'e geçiş süreci çok sancılı ama geçtikten sonra verdikleri hizmet fena değil. Sorun yaşarsanız pek ilgilenilmiyor haberiniz olsun.türknet düşündünüz mü ben geçmeyi düşünüyorum da
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.