Fiber gelmeden TT'den çıkarsanız fiber projesinde sıkıntılar oluşabilir, TT bu sonuçta, müşterisini kaybettikten sonra fiber döşemek istemeyebilir. Umarım yanılırım.@Prism şu an ne durumda bilmiyorum. En son müdürlükte 2021'de değerlencek dediler fakat proje onaylandı bize iç tesisat için fiyat verildi bizde tamam dedik bekliyorum.
Fiber mi geliyor@Prism şu an ne durumda bilmiyorum. En son müdürlükte 2021'de değerlencek dediler fakat proje onaylandı bize iç tesisat için fiyat verildi bizde tamam dedik bekliyorum.
Fiber gelmeden TT'den çıkarsanız fiber projesinde sıkıntılar oluşabilir, TT bu sonuçta, müşterisini kaybettikten sonra fiber döşemek istemeyebilir. Umarım yanılırım.
@Tortue değerli hocam millenicom'u az çok araştırdım. Hocam beğenen çok az sayıda insan olduğunu farkettim. Herkes çıkmak istediklerinde çıkamadıklarını, faturayı çıkmasına rağmen ödemeye devam ettiklerini söylemiş. Hocam dikkatli olmakta yarar var. Aklınızda bulunsun bu dediklerim.
Fiber mi geliyor. Hocam sonunda hat zayıflamalarından kurtuluyorsunuz
.Hayırlı olsun. Güzel günlerde kullanın.
Ne kadar tuttu iç tesisat fiyatı?@Prism şu an ne durumda bilmiyorum. En son müdürlükte 2021'de değerlencek dediler fakat proje onaylandı bize iç tesisat için fiyat verildi bizde tamam dedik bekliyorum.
Ne kadar tuttu iç tesisat fiyatı?
Nasıl bu kadar pahalı çıktı fiyat? kazıyı da mı koydular içine anlamadım.Boru falan 25-30K tuttu diye hatırlıyorum tam hatırlamıyom.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.