Millenicom başvuru sürecim

@Tortue Millenicom deneyimlerini bekliyorum. taahhüdü bozabilirim ama internet benim üzerime değil. Network amiri yarın tekrar dönceğini söyledi onu bekliyorum birkaç gün bekleyeceğim. Bu değerler düşmedi artık ben gidip iptal etcem. 60-65 normal ne demek? O cihazlar orada süsmü duruyor anlamadım gitti. Şu gözler 30 msleri görmüş yurtdışında bana gelmiş 60-65 normal.

Benim şöyle bir şansım var mı? THH başvurup bunca yıllık abone paramı geri alma veya şu anki taahhüt üzerinde ödediğim parayı IE'da alma gibi bir şansım var mı? Bu paraları alıp yarısı sokak hayvanlarına harçama yapacağım. En azından daha iyi bir yere gider. Utanmadan suratıma normal diyorlar çok iyi diyorlar çocuk kandırmaya çalışıyorlar.
Geçmiş abonelikler için paranızı almak THH'yi aşan bir konu. Bir avukat vs. ile görüşmek lazım. Bence uğraşmaya değmez çünkü avukatla görüşmek bile masraflı...

Umarım sorunsuz bağlatırsın. TurkNet'ten Millenicom'a geçtim 1 günde bağlandı fakat DSLAM kilidi ile hattı Fast Path moduna geçirene kadar öldüm öldüm dirildim. Resmen ''deveye hendek atlattım''. Müşteri hizmetleri arızaya falan bakıyor ama teknik terimlerden bir haberler sadece belirli kalıpları ezberlemişler onlara göre cevap veriyorlar.

Bugün aradılar ve yarın sabah 9.30'da geleceğini söyledi. Yarın test sonuçları geliyor arkadaşlar. :)
Başka bir TT ekibi gelmiş ve şu an uç&kağıt bırakmışlar ankastre kutusuna, hiç dokunmayacağım gelen kişi kuracak zaten.

1608919289018.png

Bugün aradılar ve yarın sabah 9.30'da geleceğini söyledi. Yarın test sonuçları geliyor arkadaşlar. :)
Başka bir TT ekibi gelmiş ve şu an uç&kağıt bırakmışlar ankastre kutusuna, hiç dokunmayacağım gelen kişi kuracak zaten.

Eki Görüntüle 800688
Hocam hayırlı olsun umarım sizin adınıza güzel olur. Şu İSS'lerle uğraşmaktan bıktım artık. Ya 100 Mbps Download'ı veremiyorlar bana. Bu sunucu kapasitelerini mi, Sunucuların gücünü mü arttırırlar yoksa daha bilmediğim birşey mi yaparlar bilmiyorum ama şu download'ım 100'ün dibinde olucak. Hatta ve hatta 100'ü azıcık geçecek. Yeter ya resmen hızımı alamıyorum. Hep altyapıyı bahane ederlerdi. Şimdi altyapı da iyi nasıl bir açıklama yaparlar merak ediyorum.

Tortue hocam tekrardan hayırlı olsun. Umarım herşey güzel olur. Şahsım adına konuşmak gerekirse süreci merak ediyorum. Sizden haber bekliyoruz :).

Tortue hocam tekrardan hayırlı olsun. Umarım herşey güzel olur. Şahsım adına konuşmak gerekirse süreci merak ediyorum. Sizden haber bekliyoruz :).

Teşekkür ederim. :) Geçen sene Millenicom kullanırken gerçekleştirdiğim testleri izleyin derim. Videolar bana ait.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Teşekkür ederim. :) Geçen sene Millenicom kullanırken gerçekleştirdiğim testleri izleyin derim. Videolar bana ait.

Hocam çok güzel görünüyor. Benim FTTH altyapımda ve bu Gıgabit Router'imle güzel bir deneyim verir gibi gözüküyor. Düşünebilirim eğer siz memnun kalırsanız. Eğer ki olmazsa TT ile pazarlık masasına oturup 100 Mbps'yi 120TL'ye verdirmeye çalışacağım. Olmazsa sanırım TürkNet kullanacağım. Sıkıntılı ama belki onlar bana iyi bir download verirler. Belkide milleni kullanırım bilmiyorum hadi bakalım göreceğiz.

@Tortue fiber geliyorda 100 Mbps artık rahat alabilcem. Bu arada sen comnette 79 Mbps alıyordun bana şey gibi geldi dslam kilidi. Bazılarına 79 veya 88 kitleniyormuş.

Zannetmiyorum. Şimdi kabloyu bağlayıp ne kadar hız alabileceğimi öğrenebilirim ama akşam vakti uğraşmak istemiyorum, yarın belli olacak. :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı