Millenicom başvuru sürecim

Hocam hala açmadılar mı internetinizi ya? Bugün açılır diye düşünüyordum ben.
1608991931014.png

Her gün arayıp duruyordum sonradan öğrendim ki TT yanlış porta bağlamış beni.

O ihtimali başarmışlar mı harbiden? Helal olsun.

Geçmiş olsun değerli hocam. İş TT'ye kaldıysa biraz uzun sürecektir. Millenicom'u sıkıştırmanız netice gösterebilir. Milleni'yi sıkıştırın. TT ekipleri yanlış yapmış olmayabilir.

TT doğru yaptıysa bildiğim kadarıyla şöyle oluyor: DSL ışığı yanıyor ama İnternet ışığı yanmıyor.

Eğer ikiside yanmıyorsa TT yanlış yapmıştır. Bağlayamamıştır sizi. Bu durumda suç TT'nin olur.

Sizde durum nedir? DSL yanıyor mu?

Geçmiş olsun değerli hocam. İş TT'ye kaldıysa biraz uzun sürecektir. Millenicom'u sıkıştırmanız netice gösterebilir. Milleni'yi sıkıştırın. TT ekipleri yanlış yapmış olmayabilir.

TT doğru yaptıysa bildiğim kadarıyla şöyle oluyor: DSL ışığı yanıyor ama İnternet ışığı yanmıyor.

Eğer ikiside yanmıyorsa TT yanlış yapmıştır. Bağlayamamıştır sizi. Bu durumda suç TT'nin olur.

Sizde durum nedir? DSL yanıyor mu?
Bu ülkede bir internet almak bile ne kadar zor ya. İlla bi sıkıntı çıkar.

0'dan başvurumu? O halde, 0 başvuru olduğu için biraz sancılı geçecektir ama ucunda güneş varsa değer.

Pazar günleri kurulum ekibi çalışıyor mu bilmiyorum. Pazartesiye sarkacaktır...

Bu arada @Tortue yazılım, sunucu işinde güzel gelir var diyorlar, biraz öğretin yolumuzu bulalım. Malum kasiyerlikte gelecek yok.

tumblr_bbeb78ced09fa2b5bc4bd6cec8842601_5043131d_640.jpg

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı