emircanunlts Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Tecrübeli Moderatör Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 12.540 Makaleler 3 Çözümler 58 2 Temmuz 2020 #1 100 TL karşılığında bana 68 Mbps verebileceklerini söylediler ama ben şu an 80 Mbps alıyorum kesinlikle öneririm, gayet iyi bir firma. Buyurun sonuçlar; Çok ilgililer, daha ilk ayım bir sorunum yok. Herkese öneririm.
100 TL karşılığında bana 68 Mbps verebileceklerini söylediler ama ben şu an 80 Mbps alıyorum kesinlikle öneririm, gayet iyi bir firma. Buyurun sonuçlar; Çok ilgililer, daha ilk ayım bir sorunum yok. Herkese öneririm.
T TeknoFix29 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 2.902 Makaleler 1 Çözümler 11 2 Temmuz 2020 #2 Hayırlı olsun. Modem olarak ne kullanıyorsunuz?
EmreDuyarr Hectopat Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 51 2 Temmuz 2020 #3 Benim altyapım yok ben kaç mbps alırım sizce? Hayırlı olsun bu arada.
Pokemon Ferhat Centipat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2020 Mesajlar 1.302 Çözümler 1 2 Temmuz 2020 #4 Superonline'da sürünüyorum, neyse seneye bitince ben de değiştireceğim.
T TeknoFix29 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 2.902 Makaleler 1 Çözümler 11 2 Temmuz 2020 #5 EmreDuyarr dedi: Benim altyapım yok ben kaç mbps alırım sizce? Hayırlı olsun bu arada. Genişletmek için tıkla... Altyapın yok ise internet kullanamazsın.
EmreDuyarr dedi: Benim altyapım yok ben kaç mbps alırım sizce? Hayırlı olsun bu arada. Genişletmek için tıkla... Altyapın yok ise internet kullanamazsın.
emircanunlts Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Tecrübeli Moderatör Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 12.540 Makaleler 3 Çözümler 58 2 Temmuz 2020 #6 TeknoFix29 dedi: Hayırlı olsun. Modem olarak ne kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Millenicom'un kendi getirdiği modem. TP-Link VN 020-F3. EmreDuyarr dedi: Benim altyapım yok ben kaç Mbps alırım sizce? Hayırlı olsun bu arada. Genişletmek için tıkla... Altyapın yoksa kullanamazsın. Fiber İnternet Altyapı Sorgulama ve Fiber İnternet Nerede - Millenicom bu siteden sorgulattır. Pokemon Ferhat dedi: Superonline'da sürünüyorum, neyse seneye bitince ben de değiştireceğim. Genişletmek için tıkla... Öneririm, kesinlikle geçin.
TeknoFix29 dedi: Hayırlı olsun. Modem olarak ne kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Millenicom'un kendi getirdiği modem. TP-Link VN 020-F3. EmreDuyarr dedi: Benim altyapım yok ben kaç Mbps alırım sizce? Hayırlı olsun bu arada. Genişletmek için tıkla... Altyapın yoksa kullanamazsın. Fiber İnternet Altyapı Sorgulama ve Fiber İnternet Nerede - Millenicom bu siteden sorgulattır. Pokemon Ferhat dedi: Superonline'da sürünüyorum, neyse seneye bitince ben de değiştireceğim. Genişletmek için tıkla... Öneririm, kesinlikle geçin.
T TeknoFix29 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 2.902 Makaleler 1 Çözümler 11 2 Temmuz 2020 #7 Silinen üye dedi: Millenicom'un kendi getirdiği modem. TP-Link VN 020-F3. Altyapın yoksa kullanamazsın. Fiber İnternet Altyapı Sorgulama ve Fiber İnternet Nerede - Millenicom bu siteden sorgulattır. Genişletmek için tıkla... Peki memnun musunuz? Wifi kapsama alanı nasıl?
Silinen üye dedi: Millenicom'un kendi getirdiği modem. TP-Link VN 020-F3. Altyapın yoksa kullanamazsın. Fiber İnternet Altyapı Sorgulama ve Fiber İnternet Nerede - Millenicom bu siteden sorgulattır. Genişletmek için tıkla... Peki memnun musunuz? Wifi kapsama alanı nasıl?
Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 2 Temmuz 2020 #8 Ben onu bunu bilmem altyapı varsa Kablonet alacaksın. 90 liraya hem TV hizmeti hem de 100 mbps internet hizmeti veriyorlar.
Ben onu bunu bilmem altyapı varsa Kablonet alacaksın. 90 liraya hem TV hizmeti hem de 100 mbps internet hizmeti veriyorlar.
emircanunlts Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Tecrübeli Moderatör Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 12.540 Makaleler 3 Çözümler 58 2 Temmuz 2020 #9 Kayseri Mantısı dedi: Ben onu bunu bilmem altyapı varsa Kablonet alacaksın. 90 liraya hem TV hizmeti hem de 100 Mbps İnternet hizmeti veriyorlar. Genişletmek için tıkla... 100 Mbps sadece akşam saaatleri geçerli, bana günün her saati lazım. TeknoFix29 dedi: Peki memnun musunuz? Wi-Fi kapsama alanı nasıl? Genişletmek için tıkla... Evde 2 kişiyiz, her odadan Full çekiyor.
Kayseri Mantısı dedi: Ben onu bunu bilmem altyapı varsa Kablonet alacaksın. 90 liraya hem TV hizmeti hem de 100 Mbps İnternet hizmeti veriyorlar. Genişletmek için tıkla... 100 Mbps sadece akşam saaatleri geçerli, bana günün her saati lazım. TeknoFix29 dedi: Peki memnun musunuz? Wi-Fi kapsama alanı nasıl? Genişletmek için tıkla... Evde 2 kişiyiz, her odadan Full çekiyor.
Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 2 Temmuz 2020 #10 Silinen üye dedi: 100 Mbps sadece akşam saaatleri geçerli, bana günün her saati lazım. Evde 2 kişiyiz, her odadan Full çekiyor. Genişletmek için tıkla... Akıllı sınırsız olmayan versiyonu da var yanlış hatırlamıyorsam 95 liraydı.
Silinen üye dedi: 100 Mbps sadece akşam saaatleri geçerli, bana günün her saati lazım. Evde 2 kişiyiz, her odadan Full çekiyor. Genişletmek için tıkla... Akıllı sınırsız olmayan versiyonu da var yanlış hatırlamıyorsam 95 liraydı.