Millenicom deneyimim

Ben Türkiye'de şu ana kadar hepsini alan birisi görmedim gördüysen söyle tabii ki SNR ve zayıflatma önemli.
Bir yakınımın altyapı sorgulaması yaptığında 73 Mbps çıktı ve şuan tam olarak 71-72 Mbps civarlarını görüyor. Tabii ki bu işin için kaliteli bina içi kablolama gerekiyor.

Bir yakınımın altyapı sorgulaması yaptığında 73 Mbps çıktı ve şu an tam olarak 71-72 Mbps civarlarını görüyor. Tabii ki bu işin için kaliteli bina içi kablolama gerekiyor.

Bizim port kutusu çöp, hep kopuk içindeydi ona rağmen böyle benim değerlerim.

Ben Türkiye'de şu ana kadar hepsini alan birisi görmedim gördüysen söyle tabii ki SNR ve zayıflatma önemli.
Olaydan bağımsız geldim. Ben Türknet kullanıyorum kaç yıldır, sıfır sıkıntı. paketim 35 mbps ama hep fazlasını aldım. Bazen 50 mbps oluyor. Yani alamaz diye bir şey yok. Altyapının kalitesine göre, hat yoğunluğuna göre alır. Ben hep yüksek alıyorum o ayrı.

Bence olay tamamen oturduğu yere bağlı, dediğim gibi bana söylenilenden 12 Mbps daha fazla alıyorum.

Tabii ki konum önemli ben onu söylemiyorum demek istediğim örnek vermek gerekirse 100 Mbps paket kullanıyorsun 100 Mbps'in hepsini alamıyorsun çoğu servis sağlayıcısının sitesindede 100 Mbps'e kadar yazar.

Tabii ki konum önemli ben onu söylemiyorum demek istediğim örnek vermek gerekirse 100 Mbps paket kullanıyorsun 100 Mbps'in hepsini alamıyorsun çoğu servis sağlayıcısının sitesindede 100 Mbps'e kadar yazar.
Burada hakkını veririm, doğru. Türknet kullanıyorum dedim, 35 paketim var bazen 50'ye yaklaşıyor dedim ama satarken 100 mbps'a kadar aynı fiyat diyor, abone oluyorsun ağabey bir onluk daha at diyor o hız için.

Burada hakkını veririm, doğru. Türknet kullanıyorum dedim, 35 paketim var bazen 50'ye yaklaşıyor dedim ama satarken 100 mbps'a kadar aynı fiyat diyor, abone oluyorsun ağabey bir onluk daha at diyor o hız için.
Aslında zaten 100 Mbps aynı fiyat ama sadece YAPA altyapısında olanlar için. Siz VAE altyapısında olduğunuz için 10 TL vermek zorundasınız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı