Konuyla çok alakasız sorular soruyorsunuz ‘fesih işlemi başladığı anda internet kesilir mi?'
Bakınız çoktan yeni kurulum için randevu aldım ve kurulum ücreti vs. Ödemiyorum sadece tek soru soruyorum ve ne için sorduğumu söylüyorum yöneldiğim yer türknet değil millemicom fesih işlemiKonuyla alakasız sorular sormuyorum. Churn ile geçiş yapabilirsiniz. Churn ile geçiş yaparsanız hem kurulum ücreti ödemezsiniz hem port kaybetme riskiyle karşılaşmazsınız hem de bu süreç zarfında internetiniz kesilmez. TurkNet ile iletişime geçip durumu belirtin. Churn ile geçiş yapın. ADSL altyapılarda churn ile geçiş olmuyor diye biliyorum. O yüzden emin olmak için sordum.
Bakınız çoktan yeni kurulum için randevu aldım ve kurulum ücreti vs. ödemiyorum sadece tek soru soruyorum ve ne için sorduğumu söylüyorum yöneldiğim yer TurkNet değil millemicom fesih işlemi.
Elbette kesilecek ama hemen mi kesilir abonelik iptaline yanıt verdiklerinde mi kesilir diyorumEvet internetiniz kesilir.
Elbette kesilecek ama hemen mi kesilir abonelik iptaline yanıt verdiklerinde mi kesilir diyorum.
Elbette kesilecek ama hemen mi kesilir abonelik iptaline yanıt verdiklerinde mi kesilir diyorum.
Evet.Bu arada siz TurkNet GigaFiber altyapısınamı geçeceksiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.