Millenicom fiber internet alınır mı?

• Konuyu başlatan xrking
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 596
@atar1993 Bufferbloat and Internet Speed Test - Waveform 100e 20 yaptım daha da mı düşüreyim hocam test sonucu böyle

@atar1993 80e 20 yaptım hocam Bufferbloat and Internet Speed Test - Waveform indirme pingi uçtu neden öyle oldu bilmiyorum

Sizde up ve down işlemlerinizde QoS sıralamayı düzgün yapamıyor sanırım. Normal speedtest.net testi yaptığınızda down pinginiz kaç görünüyor ona bakabilir misiniz? Bu arada bu testleri yaparken kablolu bağlantı yapıyor musunuz? Eğer ki Wi-Fi bağlantısı yapıyorsanız size doğru net sonuçları göstermeyebilir.

@atar1993 bu kısım mı hocam? 3. kategoride de yok-ethernetönceliği-ipönceliği-paket uzunluğu diye 3 seçenek var.Eki Görüntüle 2387912

Selamlar hocam, başka bir konuda yazmıştım buradan da yazayım dedim. TurkNet'ten önce Millenicom kullandım ama CS2 pingi beni memnun etmedi. Konya'da 55-60 arası Millenicom CS2 ping veriyor.

Bufferbloat için benim yaptığımı dener misiniz?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-01-03-21-03-21-568_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2025-01-03-21-03-21-568_com.android.chrome.jpg
    72,4 KB · Görüntüleme: 31
@Emre Nxt hocam 0 değeri kalacak mı yoksa bi rakam belirtecek miyiz?
@atar1993 Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test yaptım hocam burdaki indirme pingi daha düşük çıktı fakat upload da düştü

@Emre Nxt hocam 0 değeri kalacak mı yoksa bi rakam belirtecek miyiz?
@atar1993 Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test yaptım hocam burdaki indirme pingi daha düşük çıktı fakat upload da düştü
Tabi kablolu bağlanıyorum

Technopat Haberler

Geri
Yukarı