Millenicom fiber kurulumu

Fix3d

Megapat
Arkadaşlar evimin dibinde Turkcell Superonline fiber ankastresi mevcut ama eve kadar herhangi bir fiber kablolama yapılmamış. Galiba FTTH olacak kablo var ankastrede. Şimdi ben Millenicom'a geçersem kablolamayı onlar mı yapıyor? WhatsApp destek hattı pek tatmin edici konuşmadı. Direkt kullananlar yardım edebilirse çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar evimin dibinde Turkcell Superonline fiber ankastresi mevcut ama eve kadar herhangi bir fiber kablolama yapılmamış. Galiba FTTH olacak kablo var ankastrede. Şimdi ben Millenicom'a geçersem kablolamayı onlar mı yapıyor? WhatsApp destek hattı pek tatmin edici konuşmadı. Direkt kullananlar yardım edebilirse çok sevinirim.

Bina içi kablolama site yönetimi/tarafınıza ait. FFTB şekilde kullanabilirsiniz, ankastre bağlantılarını onlar yapacak.

O konuda bir fikrim yok, ancak daireye kadar fiber çok nadir Türkiye'de. FFTB idare eder sizi.
Zamanında (tahmini 3 4 sene önce ya da daha fazla) ekipler gelip babama her şeyi biz karşılıyoruz ama duvarı falan kırmamız gerekiyor dedikleri için babam kabul etmemiş. Bazı evlerde fiber var diye biliyorum. Şimdi bu durumda ne yapmam gerekiyor işte ona netlik getirmem lazım. FTTB için CAT kablo çekmek gerekiyor herhalde. CAT çekmektense eve kadar fiber çekmek önceliğim açıkçası.

Zamanında (tahmini 3 4 sene önce ya da daha fazla) ekipler gelip babama her şeyi biz karşılıyoruz ama duvarı falan kırmamız gerekiyor dedikleri için babam kabul etmemiş. Bazı evlerde fiber var diye biliyorum. Şimdi bu durumda ne yapmam gerekiyor işte ona netlik getirmem lazım. FTTB için CAT kablo çekmek gerekiyor herhalde. CAT çekmektense eve kadar fiber çekmek önceliğim açıkçası.

Şu an evde altyapı var ise CAT zaten çekili demektir.

Şu an Türk Telekom altyapısından DSL kablosu çekili. VDSL kullanıyorum. DSL, Türk Telekom Fiber ve Turkcell Superonline fiber ankastresi ayrı ayrı 3 ankastre.
DSL kablosu da çift telefon kablosu dedikleri kablo ile çekili.

Evet benim bu noktada bilgim yetersiz kaldı maalesef.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı