Millenicom Firması nasıl?

Modem, varsa bağlantı ücreti ödersiniz.

Modem var fakat modemin parasını peşin olarak ödedik. Yine'de bizden ücret talep ederler mi?
Merhaba geç geri dönüş için kusura bakmayın, Modeminiz varsa eğer modem ücreti ödemiyorsunuz bunu belirtmeniz gerekiyor belirttiğiniz takdirde elinizdeki modem ile kullanabilirsiniz

Taahütsüz paket kullanıyorsanız iptal ettiğiniz takdirde hiç bir şekilde ücret ödemiyorsunuz

Bağlatalı 4 gün oldu şuanlık çok memnunuz arkadaşlar bilgi vermek için yazayım dedim.

Millenicom ve TurkNet gibi ISS'leri kumar gibi sorunsuzda kullanabilirsiniz aylarca bekleyedebilirsiniz.

Evime 2.internet olarak aldım, TurkTelekom yüzünden kurulum 2 gün uzadı normalde başvurumu yaptım bir sonraki gün kuruluma geleceklerdi, ping ve kopma sorunları yaşadım (kopma sorunumu hızı sabitleyerek çözdüler) 2 kere E-Devlet üzerinden iptal oluşturunca hemen ilgilendiler, şu an altyapı hızım çok düşük olduğu için arada ping sorunum oluyor ama onun dışında kopma sorunu yaşamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…