Millenicom Firması nasıl?

Arkadaşlar son bir sorum daha olacak. Taahütsüz paket kullanıyorum ben eğer interneti iptal etmek istersem herhangi bir para ödeyecek miyim?

Hocam özür dilerim mesajınızı yeni gördüm. Dün müşteri temsilcisine faturalarını ödeme de zorlanan bir aile varsa onun kodunu girmek istiyoruz diye belirttik o da oradan bir aileyi seçti ve onun koduyla kayıt olduk. Mesajınızı geç gördüğüm için özür dilerim.

Modem, varsa bağlantı ücreti ödersiniz.

Modem var fakat modemin parasını peşin olarak ödedik. Yine'de bizden ücret talep ederler mi?
Merhaba geç geri dönüş için kusura bakmayın, Modeminiz varsa eğer modem ücreti ödemiyorsunuz bunu belirtmeniz gerekiyor belirttiğiniz takdirde elinizdeki modem ile kullanabilirsiniz

Taahütsüz paket kullanıyorsanız iptal ettiğiniz takdirde hiç bir şekilde ücret ödemiyorsunuz

Evime 2.internet olarak aldım, TurkTelekom yüzünden kurulum 2 gün uzadı normalde başvurumu yaptım bir sonraki gün kuruluma geleceklerdi, ping ve kopma sorunları yaşadım (kopma sorunumu hızı sabitleyerek çözdüler) 2 kere E-Devlet üzerinden iptal oluşturunca hemen ilgilendiler, şu an altyapı hızım çok düşük olduğu için arada ping sorunum oluyor ama onun dışında kopma sorunu yaşamadım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı