Arkadaşlar eve internet bağlamayı düşünüyoruz ancak fiyatlar bizim bütçemize fazla geldi. Millenicom bizim altyapıyı destekliyor, hem de fiber 100Mbps kotasız 85TL. Bizim altyapı Türk Telekom fiber, sizce Millenicom alınmalı mı, güvenebilir miyim?
Arkadaşlar eve internet bağlamayı düşünüyoruz ancak fiyatlar bizim bütçemize fazla geldi. Millenicom bizim altyapıyı destekliyor, hem de fiber 100Mbps kotasız 85TL. Bizim altyapı Türk Telekom fiber, sizce Millenicom alınmalı mı, güvenebilir miyim?
Güvenilirdir fakat çok kötü, söyledikleri hız ile verdikleri hız alakasız, ayrıca hiç bir sorunu çözemiyorlar (En azından ben 4 ay kullandım ve çok kötü bir deneyim oldu.)
Başlığını yeni gördüm kesinlikle alma. Bana çok çile çektirdiler. Sürekli internetinde kopma, ping, her zaman yaşanan hız sorunu ve aldığı ücrette cabası. Teknik desteğe ulaşabilmek için 1 yıl uğraştım. Her gün aradım. Geçirdiğim sinir krizlerini tahmin edemezsin. Bilgisiz çalışanlarıyla uğraşmaktan canım çıktı. Uzak durulması gereken firma. Ben önceden böyle bir hata yaptım sen yapma.