Millenicom güvenilir mi?

Win7

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar eve internet bağlamayı düşünüyoruz ancak fiyatlar bizim bütçemize fazla geldi. Millenicom bizim altyapıyı destekliyor, hem de fiber 100Mbps kotasız 85TL. Bizim altyapı Türk Telekom fiber, sizce Millenicom alınmalı mı, güvenebilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar eve internet bağlamayı düşünüyoruz ancak fiyatlar bizim bütçemize fazla geldi. Millenicom bizim altyapıyı destekliyor, hem de fiber 100Mbps kotasız 85TL. Bizim altyapı Türk Telekom fiber, sizce Millenicom alınmalı mı, güvenebilir miyim?
Güvenli hocam. Eğer altyapınız varsa kullanabilirsiniz.

100 Mbps için 110₺ fiyat çekiyor. Doğru baktığınıza emin misiniz? FTTH kullanıyorsanız 15₺ modem kira ücreti alıyorlar.
resim_2021-03-26_123328.png

Son düzenleme:
Başlığını yeni gördüm kesinlikle alma. Bana çok çile çektirdiler. Sürekli internetinde kopma, ping, her zaman yaşanan hız sorunu ve aldığı ücrette cabası. Teknik desteğe ulaşabilmek için 1 yıl uğraştım. Her gün aradım. Geçirdiğim sinir krizlerini tahmin edemezsin. Bilgisiz çalışanlarıyla uğraşmaktan canım çıktı. Uzak durulması gereken firma. Ben önceden böyle bir hata yaptım sen yapma.

Güvenilir hocam. Kullanıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı