Millenicom güvenilir midir?

Oxwinder

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Evimdeki internet sağlayıcısını değiştirmek istiyorum ve bu yüzden bazı paketleri araştırıyordum. Son olarak Millenicom'da 100 Mbps FIBER100 paketi dikkatimi çekti. 299 TL'lik bir fiyat sunuyorlar. Daha önce adını duymadığım için sizlere danışmak istiyorum, Millenicom güvenilir midir?

Hocam bir arkadaş vardı ona sormuştum sabit alıyorum demişti ama bilmiyorum bende geçmeyi düşünmüştüm size bağlı iyi çekiyor demişti ben tam bir şey diyemeyeceğim.

Güvenilir değil.
Altyapının düzgün olduğu bir yerde iseniz sorun çıkmadığı sürece mutlu-mesut kullanırsınız.
Ola ki bir sorun çıktı, işte o zaman ayvayı yediniz.
Bildiğim kadarı ile abonelik sonlandırma sürecinde de elini veren kolunu kurtaramaz cinsten bir süreç işliyor.

Merhaba arkadaşlar. Evimdeki internet sağlayıcısını değiştirmek istiyorum ve bu yüzden bazı paketleri araştırıyordum. Son olarak Millenicom'da 100 Mbps FIBER100 paketi dikkatimi çekti. 299 TL'lik bir fiyat sunuyorlar. Daha önce adını duymadığım için sizlere danışmak istiyorum, Millenicom güvenilir midir?

Hocam VDSL olarak Millenicom kullanmaktayım. Akşamları yoğun saatlerde hız düşmesi gibi sorunlar yok. Pingleri de makul düzeyde. Altyapıda oluşan problemlerde ise TurkNet veya diğer firmalardan farkı yok. Hepsine Türk Telekom ilgileniyor. Değerlendirebilirsiniz.

Millenicom yeni müşterilerine ve eski müşterilerine farklı fiyatlarda hizmet sunmaktadır. Faturaları her geçen aya göre fiyatı artmaktadır.

Millenicom yeni müşterilerine ve eski müşterilerine farklı fiyatlarda hizmet sunmaktadır. Faturaları her geçen aya göre fiyatı artmaktadır.

Çok yüksek bir fiyat artışı yapmadıkları sürece gayet iyi gibi. Hocam şimdi taahhütsüz olduğu için istediğim zaman iptal edebilir miyim?

Çok yüksek bir fiyat artışı yapmadıkları sürece gayet iyi gibi. Hocam şimdi taahhütsüz olduğu için istediğim zaman iptal edebilir miyim?

Sürekli fiyatı artan internet sunuyorlar. Müşteri çekebilmek için fiyatları düşük tutup kullandıkça faturayı arttırıyorlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı