Millenicom güvenli mi?

Lost_Mode

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Lenovo LOQ İntel Core i5-12450HX 32GB RAM 1TB M2.SSD RTX 4060 6GB
Arkadaşlar başlıkta gördüğünüz gibi Millenicom güvenli mi?

Arkadaşlar başlıkta gördüğünüz gibi Millenicom güvenli mi?

Ben 2 sene kullandım herhangi bir sorun yaşadığınızda müşteri hizmetlerine bağlanmanız zamanda yolculuk yapmaktan daha zor benim görüşüme göre. Ayrıca taahhütsüz paketlere sürekli zaman geliyor. Aboneliğimi iptal ettirirken istemiyorum dememe rağmen yüzlerce kez ısrar edildim, yetkimi aşarak 12 ay bu fiyattan verelim dedi konuştuğum kişi. İstemiyorum bedava verseniz kullanmam diyorum ama hâlâ ısrara devam ediyor. Bence Türk Telekom'dan vazgeçmeyin her zaman muhatap bulmanız kolay olur.

internet alcaksanız türknet tercih ederim
türknet kullanıyorum zaten 500 lira o yüzden

Ben 2 sene kullandım herhangi bir sorun yaşadığınızda müşteri hizmetlerine bağlanmanız zamanda yolculuk yapmaktan daha zor benim görüşüme göre. Ayrıcs taahhütsüz paketlere sürekli zaman geliyor. Aboneliğimi iptal ettirirken istemiyorum dememe rağmen yüzlerce kez ısrar edildim, yetkimi aşarak 12 ay bu fiyattan verelim dedi konuştuğum kişi. İstemiyorum bedava verseniz kullanmam diyorum ama hâlâ ısrara devam ediyor. Bence Türk Telekom'dan vazgeçmeyin her zaman muhatap bulmanız kolay olur.
Türk telekom kullandım ama onun taahhütü falan var

TurkNet kullanıyorum zaten 500 lira o yüzden.

Türk Telekom kullandım ama onun taahhüdü falan var.

Önceki zamanlarda taahhütsüz daha mantıklıydı hocam evet ama şu an taahhütsüz paketlere sürekli zam geliyor ve azda bir miktar değil, şu anki zamanda en mantıklısı taahhütlü kullanmanız benim görüşümce.
İlle de taahhütsüz istiyorsanız bence Millenicom'a bulaşmayın dediğim gibi ben çok sorun yaşadım müşteri hizmetleriyle alakalı sadece arıza kaydı bırakabiliyosunuz onda da Türk Telekom'a geç ilettikleri için hemen çözüm gelmiyor. Kısacası Millenicom'da muhatap bulamazsınız.

Önceki zamanlarda taahhütsüz daha mantıklıydı hocam evet ama şu an taahhütsüz paketlere sürekli zam geliyor ve azda bir miktar değil, şu anki zamanda en mantıklısı taahhütlü kullanmanız benim görüşümce.
İlle de taahhütsüz istiyorsanız bence Millenicom'a bulaşmayın dediğim gibi ben çok sorun yaşadım müşteri hizmetleriyle alakalı sadece arıza kaydı bırakabiliyosunuz onda da Türk Telekom'a geç ilettikleri için hemen çözüm gelmiyor. Kısacası Millenicom'da muhatap bulamazsınız.
tamam anlıyorum fakat çok pahalı

Kullanıyorum bir sıkıntısı yok.
Sizin paket nedir?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı