Arkadaşlar başlıkta gördüğünüz gibi Millenicom güvenli mi?
Arkadaşlar başlıkta gördüğünüz gibi Millenicom güvenli mi?
türknet kullanıyorum zaten 500 lira o yüzdeninternet alcaksanız türknet tercih ederim
Türk telekom kullandım ama onun taahhütü falan varBen 2 sene kullandım herhangi bir sorun yaşadığınızda müşteri hizmetlerine bağlanmanız zamanda yolculuk yapmaktan daha zor benim görüşüme göre. Ayrıcs taahhütsüz paketlere sürekli zaman geliyor. Aboneliğimi iptal ettirirken istemiyorum dememe rağmen yüzlerce kez ısrar edildim, yetkimi aşarak 12 ay bu fiyattan verelim dedi konuştuğum kişi. İstemiyorum bedava verseniz kullanmam diyorum ama hâlâ ısrara devam ediyor. Bence Türk Telekom'dan vazgeçmeyin her zaman muhatap bulmanız kolay olur.
TurkNet kullanıyorum zaten 500 lira o yüzden.
Türk Telekom kullandım ama onun taahhüdü falan var.
tamam anlıyorum fakat çok pahalıÖnceki zamanlarda taahhütsüz daha mantıklıydı hocam evet ama şu an taahhütsüz paketlere sürekli zam geliyor ve azda bir miktar değil, şu anki zamanda en mantıklısı taahhütlü kullanmanız benim görüşümce.
İlle de taahhütsüz istiyorsanız bence Millenicom'a bulaşmayın dediğim gibi ben çok sorun yaşadım müşteri hizmetleriyle alakalı sadece arıza kaydı bırakabiliyosunuz onda da Türk Telekom'a geç ilettikleri için hemen çözüm gelmiyor. Kısacası Millenicom'da muhatap bulamazsınız.
Sizin paket nedir?Kullanıyorum bir sıkıntısı yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.