Millenicom hız sabitlemesi yapmıyor

EagleEnes

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, altyapım maksimum hızı kaldırmadığı için olur olmadık zamanda kopmalar meydana geliyor. Ben de müşteri hizmetlerini aradım ve Download hızımın 60 mbps hızına sabitlenmesini talep ettim ama hız sabitlemesi yapamadıklarını daha düşük hızdaki bir tarifeye geçmemi tavsiye ediyorlar. Taahhütlü kullandığım için tarife düşürürsem ileride yükseltmek istediğim zaman fiyat farkı isteyecekler. Hangi kuruma şikayet edebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
olur olmadık zamanda kopmalar meydana geliyor
internette kopma olmaz hızı da deyişmez sabit olması lazım modem arayüzünden kontrol edin bence

örnek olsun diye kendi minkinden attım
maximum olan altyapının alabileceği hız

mevcut olan alınan hız

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    21,4 KB · Görüntüleme: 61
Arkadaşlar, altyapım maksimum hızı kaldırmadığı için olur olmadık zamanda kopmalar meydana geliyor. Ben de müşteri hizmetlerini aradım ve Download hızımın 60 mbps hızına sabitlenmesini talep ettim ama hız sabitlemesi yapamadıklarını daha düşük hızdaki bir tarifeye geçmemi tavsiye ediyorlar. Taahhütlü kullandığım için tarife düşürürsem ileride yükseltmek istediğim zaman fiyat farkı isteyecekler. Hangi kuruma şikayet edebilirim?
müşteri hizmetlerine bağlanınca hat kapama işlemi için başka müşteri temsilcisine bağlan. netuzman ekii istediğini yapar

Arkadaşlar, altyapım maksimum hızı kaldırmadığı için olur olmadık zamanda kopmalar meydana geliyor. Ben de müşteri hizmetlerini aradım ve download hızımın 60 Mbps hızına sabitlenmesini talep ettim ama hız sabitlemesi yapamadıklarını daha düşük hızdaki bir tarifeye geçmemi tavsiye ediyorlar. Taahhütlü kullandığım için tarife düşürürsem ileride yükseltmek istediğim zaman fiyat farkı isteyecekler. Hangi kuruma şikayet edebilirim?

Şikayet etmene gerek yok boşa kendini yorma çıkarcı çoğu, SNR ayarını düşürerek hem kopmaları azaltabilir hem de daha sağlıklı olur hem de hız düşer.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı