Millenicom ile oyunlara 3-4 gündür girilemiyor

ibohappy

Kilopat
Makaleler
1
3-4 gündür sürekli sözde bakım var tarzı bir geri dönüş alıyorum, düne kadar çok yakında çözülecek tarzı geri dönüşler yapmışlardı. Aradığımda bir ton bahane bulup sadece genel olarak modemimi uzaktan sıfırlıyorlar bir şeyden anladıkları da yok belli ki karşı tarafın. Oyunlara giriş yapamıyorum delirmek üzereyim. VPN ile falan çözümü yok mu bu durumun?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sözleşmeli mi kullanıyordunuz?

Nasıl bir cayma bedeli var? Geçişlerde böyle bir şey yok diye biliyorum taahhütsüz değil mi bu Millenicom?

Ben pek anlamıyorum hocam 4900TL gibi bir şey yazıyordu küfür edip kapattım sayfayı. Aynı yeri bulabilirsem SS atarım.
Şimdi tekrar baktım da ben galiba yanlış anlamışım :D

1751447426690.png

Ne anlama geldiğini bilmiyorum. Boşuna küfür ettim galiba :D

Son düzenleme:
Anladım, bende millenicom kullanıyorum ancak iptal fesih bedeli 0TL olarak çıkıyor.

Bu arada TurkNet fibere başvurumu yaptım, millenicom internet konusunda bence iyi değil.

Millenicom sitesinde faturabilgilerim bölümünde cayma bedelimi hesapla var oraya bak, 0TL yazması lazım.

Tamamdır hocam teşekkür ederim akşam bakacağım babamın bilgileriyle kayıt olmuştuk.

Anladım, bende Millenicom kullanıyorum ancak iptal fesih bedeli 0TL olarak çıkıyor.

Bu arada TurkNet fibere başvurumu yaptım, Millenicom internet konusunda bence iyi değil.

Millenicom hiçbir konuda iyi değil :D eziyet çektirtti.

1 haftaya yakindir problem var çözüm yok gibi.
VPN ile girmeyi denediniz mi?

Tamamdır hocam teşekkür ederim akşam bakacağım babamın bilgileriyle kayıt olmuştuk.

Millenicom hiçbir konuda iyi değil :D eziyet çektirtti.
VPN ile girmeyi denediniz mi? Pcden hiç denememiştim fakat mobilde vpn ile oyunlara giriyordu müsaitseniz dener misiniz ProtonVPN indirip.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı