Millenicom ile yaşanan internet kesintileri

Hocam bundan sonra bu tarz firmalara güvenim kalmadı maalesef. Eğer iptalim gerçekleşirse Türk Telekom'a başvuru yapacağım. Hem yakın bir zamanda fiber altyapıya da geçildi. Hizmetimi oradan almayı düşünüyorum. Tavsiyeniz için teşekkürler.

E-devlet'e abonelik iptal uygulaması getirildi. Şuanda erişim sağlanabiliyor.

Son düzenleme:
Bende öyle sorunlar yaşıyorum ama komşum Telekom kullanıyor onunda kesiliyor neti hattımızın eski olması ile alakalı.

İç tesisatın kötü ve rezalet ise istersen Türk Telekom'a geç istersen. A Telekom'a b Telekom'a geç yine kopma yaşıcaksın.
Bu söylediğinin benimle alakası yok. 13 seneye yakın Telekom kullandım ve hiçbir zaman kopma yaşamadım. 8 ay önceki iş durumundan ve yüksek ücretten dolayı taahhütsüz internet tercih etmek zorunda kaldım.

Şu an aboneliğin var ise hat değerlerini atar mısın? 13 yıldır o kablo değişmediyse kopma olması normal gibi bir şey.

Şu an aboneliğin var ise hat değerlerini atar mısın? 13 yıldır o kablo değişmediyse kopma olması normal gibi bir şey.
Konunun başında dediğim gibi 11 günün sonunda zorla getirtebildiğimiz personel gerekli incelemeleri yaptı ve Telekom personelinin gelmesi gerektiğini söyledi.

Konunun başında dediğim gibi 11 günün sonunda zorla getirtebildiğimiz personel gerekli incelemeleri yaptı ve Telekom personelinin gelmesi gerektiğini söyledi.

Türk Telekom'un altyapısında onlara ait olan yerde hiçbir şey yapamazlar. Ankastreden eve senin sorumluluğundadır. Saha dolabından ankastreye Telekom sorumluluğundadır. Telekom kısmında problem var ise hiçbir şey yapamazlar.

Arkadaşlar bugün itibariyle aboneliğim sonlandırıldı. Günlerce uğraşmanın sonucunda çok şükür kurtuldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…