Millenicom ile yaşanan internet kesintileri

Eğer altyapınız sağlam ise Netspeed'e bir şans verin derim, çoğu konuda öneriyorum görenler bilir. 94 Liraya 75 Mbps alıyorum ve istediğim an birine ulaşabiliyorum. 6 ay boyunca gelen zamlardan etkilenmeme diye bir şey vardı Netspeed'de. Tekrardan geçmiş olsun.
Hocam bundan sonra bu tarz firmalara güvenim kalmadı maalesef. Eğer iptalim gerçekleşirse Türk Telekom'a başvuru yapacağım. Hem yakın bir zamanda fiber altyapıya da geçildi. Hizmetimi oradan almayı düşünüyorum. Tavsiyeniz için teşekkürler.

İç tesisatın kötü ve rezalet ise istersen Türk Telekom'a geç istersen. A Telekom'a b Telekom'a geç yine kopma yaşıcaksın.
Bu söylediğinin benimle alakası yok. 13 seneye yakın Telekom kullandım ve hiçbir zaman kopma yaşamadım. 8 ay önceki iş durumundan ve yüksek ücretten dolayı taahhütsüz internet tercih etmek zorunda kaldım.

Bu söylediğinin benimle alakası yok. 13 seneye yakın Telekom kullandım ve hiçbir zaman kopma yaşamadım. 8 ay önceki iş durumundan ve yüksek ücretten dolayı taahhütsüz internet tercih etmek zorunda kaldım.

Şu an aboneliğin var ise hat değerlerini atar mısın? 13 yıldır o kablo değişmediyse kopma olması normal gibi bir şey.

Şu an aboneliğin var ise hat değerlerini atar mısın? 13 yıldır o kablo değişmediyse kopma olması normal gibi bir şey.
Konunun başında dediğim gibi 11 günün sonunda zorla getirtebildiğimiz personel gerekli incelemeleri yaptı ve Telekom personelinin gelmesi gerektiğini söyledi.

Konunun başında dediğim gibi 11 günün sonunda zorla getirtebildiğimiz personel gerekli incelemeleri yaptı ve Telekom personelinin gelmesi gerektiğini söyledi.

Türk Telekom'un altyapısında onlara ait olan yerde hiçbir şey yapamazlar. Ankastreden eve senin sorumluluğundadır. Saha dolabından ankastreye Telekom sorumluluğundadır. Telekom kısmında problem var ise hiçbir şey yapamazlar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı