rohleder00
Kilopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- GPU: Gigabyte RTX2070 Super, CPU: Ryzen 5 3600, PSU: FSP Hydro K700W 80+ Bronze, Anakart: MSI B550M Pro VDH Wi-Fi, RAM: 16GB (2x8) DDR4 3600MHZ CL17 HyperX Fury, Kasa: MSI MAG Forge 100R
- Meslek
- Bilgisayar Programcısı
Dün gece saat 23:00 gibi internet hattımın değerleri yerle bir oldu. Normalde 100Mbps kullanıyorum fakat internetim birden düştü, paket kayıpları yaşamaya başladım, sık sık kopma meydana geldi. İç tesisatımda sorun yok. Ankastreden direkt olarak modeme çekiyorum ve aralarında 15cm mesafe var. Modemden de zaten kabloyla bilgisayarıma çekiyorum.
Sorun muhtemelen Türk Telekom odaklı ve size tüm samimiyetimle söyleyebilirim ki sorun TT odaklı olduğu zaman Millenicom'da işiniz çok zor çünkü Türk Telekom iplemiyor. 3. arıza kaydı açışım bugün, düzeltildi vs. diye SMS geliyor fakat hiçbir şekilde sorun düzelmiyor, zaten Millenicom'un düzeltebileceğini de düşünmüyorum.
Sorun muhtemelen Türk Telekom odaklı ve size tüm samimiyetimle söyleyebilirim ki sorun TT odaklı olduğu zaman Millenicom'da işiniz çok zor çünkü Türk Telekom iplemiyor. 3. arıza kaydı açışım bugün, düzeltildi vs. diye SMS geliyor fakat hiçbir şekilde sorun düzelmiyor, zaten Millenicom'un düzeltebileceğini de düşünmüyorum.