Millenicom internet mağduriyeti

Ahahhaah komedi dükkanı çoğu kişi ya. Yazarken DÜMDÜZ düşünüp, dile getirmeleri yok mu ölüyorum 😂 8 yıla yakındır Millenicom kullanıyorum GRAM sorun yaşamadım.

İnternet kesintisi olacağı zaman da Mail ve Sms ile bilgilendirme yapıyorlar ve gece yarısı 2 ile 4 arası bağlantı gidiyor ve onarım tamamlanıyor. Bulunduğum konum Sakarya merkez tarafları mesela.

Müşteri hizmetlerinde de hiç sorun yaşamadım tıkır tıkır izah ettim cevabımı ve sorunlarımı çözdüm.

Durup dururken bağlantı kopukluğu maks 3 kez yaşadım 8 yıla yakındır onlar da 2018 yılında oluyordu.

Adam direkt yazıyor Millenicom çöp berbat, Türknet çöp vs vs haklılık payınız bölgeden bölgeye değişiyor bu gibi sorunlarda.

Bari konumunuzu söyleyin ki insanlar da ona göre bilinçlenir. Dümdüz çöp demeniz çöp yapmıyor. Detaylı bilgi her zaman sağlıklı koşullar sağlar.

14.000 TL modem fiyatı çıktı olayı da tam bir fiyasko 😂 Ne yaptınız 10G modem mi aldınız 😂 Palanın bir repliği geldi "Vardır, vardır bi düzenek" 😂

Büyük ihtimalle farkında olmadan bir şey imzalayıp veya kabul etmişsinizdir veya birikmiş farklı bir şeyler vardır. Yanlışlıkta olmuş olabilir.
İnternet kesilmeleri öğlen saatlerinde oluyordu.İnternet 15-20 dakika sonra geldiği zaman 5mbps civarinda veriyordu.Müşteri hizmetlerini aradığım zaman düzeltiyorlardı ama hergün bu durum olduğu için sıkılmıştık.Oturduğum yer İstanbul/Taşdelen.Bize öyle söylediler modem parasıdır diye anlattığım gibi mesaj atıp duruyorlar.

Önceki sağlayıcının verdiği modem de kiralık modemse o modemin mülkiyeti Millenicom'a geçiyor. Ayrıca Millenicom'da 1 yıldan önce çıkarsanız sanırım ilk başta alınmayan kurulum ücreti alınıyordu.

Ancak 14bin TL çok abartı olmuş bunun sebebinin modem olamayacağını söyleyin ve darlayın. Neden 14 bin TL diye.
Kurulum yapmadılar işte sorun orda :D.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı