Millenicom internet mağduriyeti

her4_35

Centipat
Merhaba, geçen aylarda akrabalarımdan birisine ucuz diye bu internet sağlayıcısını bağlamıştık fakat gün geçtikçe internette kopmalar meydana gelmişti. Taahhüt yok diye başka bir internet sağlayıcısına geçtik. Birkaç gün sonra ödenmemiş faturanız var diye bir mesaj attılar. Aradım konuştum modem parası olduğunu söylemişlerdi fakat bize modem göndermemişlerdi bir önceki kullandığımız modemin üstüne yapacağız demişlerdi. Konuşmamıza rağmen hala mesaj atıyorlar ödeyin diye. Bu internet sağlayıcısından asla ucuz diye başvurmayın. Hem internet rezalet hem de müşteri hizmetleri rezalet. Fatura 14.000TL

Bende Millenicom kullanıyorum internet kesilmeleri Türk Telekom altyapısına bağlı olduğunu için oldu diye düşünüyorum yakın zamanda akşamları internetimiz yoktu şu an problemsiz şekilde kullanıyorum 14 bin TL nasıl oldu anlamadım ama.

Önceki sağlayıcının verdiği modem de kiralık modemse o modemin mülkiyeti Millenicom'a geçiyor. Ayrıca Millenicom'da 1 yıldan önce çıkarsanız sanırım ilk başta alınmayan kurulum ücreti alınıyordu.

Ancak 14bin TL çok abartı olmuş bunun sebebinin modem olamayacağını söyleyin ve darlayın. Neden 14 bin TL diye.

Ohoooo kardeşim aramıza hoş geldin ^^
7 yıllık Millenicom musterisiyim şehirden şehre aksiyon alıyorlar maraşta yaşarken internet yavaş idi altyapidan kaynaklı değildi yüksek hız paketi satın aldik ama amx 35 veriyordu Mersin'e taşındık müşteri hizmetleri 10 numara idi sıkıntı yoktu internetim 75Mbps veriyordu altyapim ile aynı Antalya'ya taşındım 1 sene sonra müşteri hizmetleri berbat internet 10 numara Millenicom gerçekten şehir seçen bir marka ek olarak herhangi bir sorunda müşteri hizmetlerini aramadan önce WhatsApp'dan yazin onlara bayağı sonra 2 3 kere arayın sizi arıyorlar en son

Ahahhaah komedi dükkanı çoğu kişi ya. Yazarken DÜMDÜZ düşünüp, dile getirmeleri yok mu ölüyorum 8 yıla yakındır Millenicom kullanıyorum GRAM sorun yaşamadım.

İnternet kesintisi olacağı zaman da Mail ve Sms ile bilgilendirme yapıyorlar ve gece yarısı 2 ile 4 arası bağlantı gidiyor ve onarım tamamlanıyor. Bulunduğum konum Sakarya merkez tarafları mesela.

Müşteri hizmetlerinde de hiç sorun yaşamadım tıkır tıkır izah ettim cevabımı ve sorunlarımı çözdüm.

Durup dururken bağlantı kopukluğu maks 3 kez yaşadım 8 yıla yakındır onlar da 2018 yılında oluyordu.

Adam direkt yazıyor Millenicom çöp berbat, Türknet çöp vs vs haklılık payınız bölgeden bölgeye değişiyor bu gibi sorunlarda.

Bari konumunuzu söyleyin ki insanlar da ona göre bilinçlenir. Dümdüz çöp demeniz çöp yapmıyor. Detaylı bilgi her zaman sağlıklı koşullar sağlar.

14.000 TL modem fiyatı çıktı olayı da tam bir fiyasko Ne yaptınız 10G modem mi aldınız Palanın bir repliği geldi "Vardır, vardır bi düzenek"

Büyük ihtimalle farkında olmadan bir şey imzalayıp veya kabul etmişsinizdir veya birikmiş farklı bir şeyler vardır. Yanlışlıkta olmuş olabilir.

Millenicom diye Turkiss gibi bir sağlayıcıya mı denk geldiniz diye düşünmedim değil. Bu tarz saçmalık yapacak bir firmaya benzemiyor çünkü.
Şikayetçi olun, yapacak birşey yok.

Gereksiz gömmek veya provekatörlük yapmak kadar, gereksiz övücülük ve yüceltmekte saçmalığın daniskası. Bende kullandım ama babamın firması değil yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…