Millenicom iyi mi?

HyperVAC

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar şu an Turkcell Superonline 8 Mbps paketini kullanıyorum. Millenicom'da altyapı testi yaptığım zaman 67 Mbps göteriyor. Bu durum TürkNet için de aynı. Eğer Millenicom'a geçersem bu hızı alabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ahım şahım bir İSS değil ama, kullanılabilir, ve evet hızı tamamen veriyorlar, bazen 1-2 saniye süren kesintiler mutlaka oluyor.

Millenicom iyidir aslında ama forumdaki bazı arkadaşlara modemi bizden almak zorundasınız gibi bir yaklaşımda bulunmuşlar. Bu can sıkıcı açıkçası. Ama yanlış mı anladılar veya taahhüt gibi bir şey için mi bunu söylediler bilemiyorum. Açıkçası bana modemi zorunlu tutmak gibi bir hakları olduğunu pek düşünmüyorum.

Millenicom'u kesinlikle tavsiye ediyorum. 2 iş günü içerisinde eve geldiler ve kurulumu yaptıktan sonra 5 dk içinde internetim geldi. Söyledikleri hızı veriyorlar ben memnunum size de tavsiye ediyorum eğer yeni geçecekseniz 1 ay ücretsiz kodunu kullanabilirsiniz. Müşteri temsilcisine kodu söylerseniz 1 ay boyunca para ödemeden kullanabilirsiniz.

Türk Telekom’dan geçtim modem değişikliği olmadı direkt bağladılar hattı.

Türk Telekom’dan geçtim modem değişikliği olmadı direkt bağladılar hattı.
Bence de öyle olmalı. Hayırlı olsun sorunsuz kullanman dileğiyle. Bence modemi zorunlu dediler diyenler bir şeyi yanlış anladı ama bilemedim. Mantıklı değil yani.

1 aylık para ödememek için övdüğünü nereden bileceğiz?

1 aylık para ödememek için övdüğünü nereden bileceğiz?
İsterseniz sectigim paketi ve aldığım internet hizini foto olarak atayım size tabii ki siz geçerseniz ben de kazanacağım ama yani kötü internet aldığım firmayı hem taahhüt yok direkt çıkarım yani fotolar ektedir (aldığım paket 100 Mbps sınırsız)

Dosya Ekleri

• IMG_20200416_183826.jpg
    104,7 KB · Görüntüleme: 184
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…