Millenicom iyi midir?

Kesinlikle uzak durun. 1 Yıl kullandık ne bir hizmet vardı ne bişey. Sürekli bağlantı kopuyor arıza kaydı oluşturuyoruz net bir dönüş olmuyor ilgilenen eden yok. Altyapı çalışması var ayağına interneti kesmeler falan. Türknete geçtik kafa rahat.

Kesinlikle uzak durun. 1 yıl kullandık ne bir hizmet vardı ne bir şey. Sürekli bağlantı kopuyor arıza kaydı oluşturuyoruz net bir dönüş olmuyor ilgilenen eden yok. Altyapı çalışması var ayağına interneti kesmeler falan. TürkNet'e geçtik kafa rahat.

Türk Telekom alt yapısını kiralayıp veriyorlar size, memnun olan da var olmayan da var fakat genel olarak memnun kullanıcılar.

Ya aga nabayım bana söyleyin Türk Telekom fiber altyapısı ile ne kullanabilirim ki ne yapacağımı şaşırdım upload lazım bana en az 5 ne yapacağım kafayı yeyeceğim ya.

1.5 aydır kullanıyorum
26 mart perşembe günü başvurumu yaptım, cuma günü arayıp c.tesi kuruluma geleceklerini söylediler ancak 31 mart salı günü geldiler. Sonuç olarak başvurumdan 1 hafta geçmeden internetimi kullanır vaziyette oldum. 35 mbps'e kadar olan paketi kullanıyorum sabit 33 civarı hızım var, nadiren 32-31 oluyor. Upload 5 civarı. Bağlattığım ilk hafta hızı garip bir şekilde 5 mbps'e kadar düşmüştü, modemi yeniden başlattım hızım eski haline döndü. Şuanlık yaşadıklarım bunlar

Bulunduğunuz altyapı Türk Telekom altyapısı olduğu için size Türk Telekom'dan daha iyi bir hizmet verecek firma maalesef yok. Eğer bölgenizdeki Türk Telekom Santralinde Millenicom sunucusu bulunuyorsa işin rengi değişir. Türk Telekom altyapısında bulunuyorsanız ve Türk Telekom hizmetinden daha iyi bir hizmet almak istiyorsanız kesinlikle santralde düşündüğünüz sağlayıcının sunucusu olmalı. Aksi takdirde Türk Telekom tarafından hız kısıtlamalarına maruz kalabilirsiniz.
Arkadaşlar evimde Türk Telekom'un fiber altyapısı var Millenicom baktım 100 MB hız alıyormuş upload hızı nedir bağlatmak mantıklı mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı