GökhanÖzev
Hectopat
Arkadaşlar evimde Türk Telekom'un fiber altyapısı var Millenicom baktım 100 MB hız alıyormuş upload hızı nedir bağlatmak mantıklı mı?
İyiydir, özellikle fiber altyapısında. Telekom Fiber'le neredeyse birebir performans alırsınız ve taahhüt istemiyorlar TT fiber altyapısında. Uplaod TT ile aynı.
Kesinlikle uzak durun. 1 yıl kullandık ne bir hizmet vardı ne bir şey. Sürekli bağlantı kopuyor arıza kaydı oluşturuyoruz net bir dönüş olmuyor ilgilenen eden yok. Altyapı çalışması var ayağına interneti kesmeler falan. TürkNet'e geçtik kafa rahat.
Türk Telekom alt yapısını kiralayıp veriyorlar size, memnun olan da var olmayan da var fakat genel olarak memnun kullanıcılar.
Arkadaşlar evimde Türk Telekom'un fiber altyapısı var Millenicom baktım 100 MB hız alıyormuş upload hızı nedir bağlatmak mantıklı mı?
Türk Telekom'un size uygun paketleri var mı onu arayıp sorun.Ya aga nabayım bana söyleyin Türk Telekom fiber altyapısı ile ne kullanabilirim ki ne yapacağımı şaşırdım upload lazım bana en az 5 ne yapacağım kafayı yeyeceğim ya.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.