Millenicom mu TürkNet mi?

Pahalısı en iyisidir yani ben hayatım boyunca bu mantığı kullandım müşteri hizmetleri için 14 TL'ye değer çünkü ihtiyacın olduğu zaman güven bana 14 TL'ye şükredersin.

ADSL hizmette Netspeed.
VDSL hizmette Millenicom.
Fiber internette ise sizin orada altyapısı bulunan firmayı seçmeniz gerekir. Bazı istisnalar dışında altyapısı bulunan firma ile sorun yaşanmıyor.

Pahalısı en iyisidir yani ben hayatım boyunca bu mantığı kullandım müşteri hizmetleri için 14 TL'ye değer çünkü ihtiyacın olduğu zaman güven bana 14 TL'ye şükredersin.
Dediğiniz mantıktan hareketle eğer para sıkıntısı yoksa Türk Telekom almak en mantıklısı zaten. Şu an Millenicom'dayım ve MH'ye pek ihtiyaç duymuyorum açıkçası. O yüzden ilk olarak TurkNet'i denemek ve memnun kalınırsa onunla devam etmek, memnun kalınmazsa Millenicom'a geçmek daha mantıklı diye düşünüyorum.

Merhaba. Arkadaşlar altyapım 16 mpsye kadar destekliyor. 4 yıldır Türk Telekom kullanıyorum. Tahattütü olmayan internet sağlayıcısına geçmek istiyorum tavsiyeleriniz nelerdir ? 2. sorum ise ttnetin vermiş oldugu modem arzılanmıştı bende 150 tl değerinde zyxelin H108N modelini aldım sorum ise şu 400-500 tl lik modem alsam asus n 16 veya zyxel VMG3625 bariz farkını görürmüyüm ? Teşşekkürler

Hocam bu eski konu yeni konu açın yardımcı olurlar.

Turknet online işlemlerden destek kaydı açıyorsun, şu sorundan ötürü tarafıma arama yapılmasını istiyorum diyorsun birkaç saat içerisinde, bazen o kadar da sürmeden arıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…