Millenicom mu TürkNet mi?

• Konuyu başlatan msvgn
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 36
  • Görüntüleme 42.796
Merhaba. Altyapım 85 Mbps'ye kadar destekliyor ve VDSL2 şeklinde. Tarifem 6 şubat'ta bitiyor. Bu iki firmadan birisine geçmeyi düşünüyorum. İki firma hakkında da şikayet var ama TürkNet'te müşteri hizmetleri olmadığı için daha fazla şikayet var sanırım. 100 Mbps'lik pakete geçmeyi düşünüyorum. Aralarında 14 lira fiyat farkı var. Müşteri hizmetleri için 14 lira fiyat farkına değer mi?

Pahalısı en iyisidir yani ben hayatım boyunca bu mantığı kullandım müşteri hizmetleri için 14 TL'ye değer çünkü ihtiyacın olduğu zaman güven bana 14 TL'ye şükredersin.

Pahalısı en iyisidir yani ben hayatım boyunca bu mantığı kullandım müşteri hizmetleri için 14 TL'ye değer çünkü ihtiyacın olduğu zaman güven bana 14 TL'ye şükredersin.
Dediğiniz mantıktan hareketle eğer para sıkıntısı yoksa Türk Telekom almak en mantıklısı zaten. Şu an Millenicom'dayım ve MH'ye pek ihtiyaç duymuyorum açıkçası. O yüzden ilk olarak TurkNet'i denemek ve memnun kalınırsa onunla devam etmek, memnun kalınmazsa Millenicom'a geçmek daha mantıklı diye düşünüyorum.

Merhaba. Arkadaşlar altyapım 16 mpsye kadar destekliyor. 4 yıldır Türk Telekom kullanıyorum. Tahattütü olmayan internet sağlayıcısına geçmek istiyorum tavsiyeleriniz nelerdir ? 2. sorum ise ttnetin vermiş oldugu modem arzılanmıştı bende 150 tl değerinde zyxelin H108N modelini aldım sorum ise şu 400-500 tl lik modem alsam asus n 16 veya zyxel VMG3625 bariz farkını görürmüyüm ? Teşşekkürler

Merhaba. Arkadaşlar altyapım 16 Mbps'ye kadar destekliyor. 4 yıldır Türk Telekom kullanıyorum. Tahattütü olmayan internet sağlayıcısına geçmek istiyorum tavsiyeleriniz nelerdir? 2. sorum ise TTNET'in vermiş oldugu modem arzılanmıştı bende 150 TL değerinde ZyXEL'in H108N modelini aldım sorum ise şu 400-500 TL'lik modem alsam ASUS n 16 veya ZyXEL VMG3625 bariz farkını görür müyüm? Teşekkürler

Hocam bu eski konu yeni konu açın yardımcı olurlar.

Türkneti zamanında bende kullandım gercekten sorun olduğunda bilgi almak, sorunun çözümü ilerletme konusunda berbatlar. Şimdi Millenicom kullanıyorum M.Hizmetleri gerçekten çok kaliteli ve her türlü teknik bilgide bana yardımcı oldular sana geçmeni tavsiye ederim. Eğer geçiş yaparsan benim kodumla üye olursan hem sen hemde ben 1 ay İnternet kullanabiliriz.
Diğer soruların için mailden ulaşabilirsin. Cevaplamaya çalışırım.
Davet Kodum: EB15BA7A
Mustafa Kaya
@msvgn
Turknet online işlemlerden destek kaydı açıyorsun, şu sorundan ötürü tarafıma arama yapılmasını istiyorum diyorsun birkaç saat içerisinde, bazen o kadar da sürmeden arıyorlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı