Millenicom mu TurkNet mi?

okyzby

Hectopat
Şu anda Türk Telekom kullanıyoruz ve 3 hafta sonra sözleşmemiz bitecek. TurkNet'e veya Millenicom'a geçmeyi düşünüyorum verdiği hız-fiyat orantısında daha iyiler Türk Telekom'dan sizce hangisi daha iyidir? Altyapımız 75 Mbps destekliyor.

Şu anda Türk Telekom kullanıyoruz ve 3 hafta sonra sözleşmemiz bitecek. TurkNet'e veya Millenicom'a geçmeyi düşünüyorum verdiği hız-fiyat orantısında daha iyiler Türk Telekom'dan sizce hangisi daha iyidir? Altyapımız 75 Mbps destekliyor.

TurkNet.

En ucuz hizmeti en yüksek hız ile hangisi veriyorsa onu al fiyat bilgisi nedir?

Tabii ki TurkNet. Millenicom kullanmışligim var. Fakat hiçbir şekilde tavsiye etmiyorum tamamen kötü bir ISS şirketi. Müşteri Temsilcileri desen çoğu eğitimsiz. Bir şey soruyorsun, kayıt açıyoruz sizi aricaklar demelerinden başka bir şey bilmiyorlar.

Turknet daha iyi hocam kullanıyoruz.

En ucuz hizmeti en yüksek hız ile hangisi veriyorsa onu al fiyat bilgisi nedir?

Altyapımız 75 Mbps destekliyor TurkNet 75 Mbps - 500 TL, Millenicom'da ise 35 ve 100 Mbps var arasında bir seçenek yok 35'lik ilk 4 ay 310 sonraki aylar 460.

Millenicom kadar rezalet bir şirket yoktur muhtemelen. Adamlarla iletişim kurmak imkansız.

Az önce kampanyalar hakkında bilgi almak için aradım başka bir departmana yönlendirdiler orada da bağlanamadım 5 dakika bekledim hala bağlanmadı kapattım bende :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı