Millenicom ping dalgalanma sorunu

Mert İleri

Femtopat
Millenicom kullanıyorum 2 haftadır sanırsam ve ping dalgalanması oluyor Wi-Fi ile bağlanıyorum. Kablo ile bağlanma imkanım şu anlık yok. Modemim zxhn H298A kablo ile bağlanınca dalgalanma olmuyor fakat şu anlık dediğim gibi imkanım yok. Yardımcı olabilir misiniz lütfen? Artık kafayı yiyeceğim, bir şey yapamıyorum. 40-50 iken birden 500'lere fırlıyor, site üzerinden kanal açma falan varmış. Maalesef nasıl yapıldığını bilmiyorum. Yardımcı olabilir misiniz? 100Mbps olan paketi kullanıyorum. Müşteri servisini aradığımda bizim problemimiz değil ping dediler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Millenicom kullanıyorum 2 haftadır sanırsam ve ping dalgalanması oluyor Wi-Fi ile bağlanıyorum. Kablo ile bağlanma imkanım şu anlık yok. Modemim zxhn H298A kablo ile bağlanınca dalgalanma olmuyor fakat şu anlık dediğim gibi imkanım yok. Yardımcı olabilir misiniz lütfen? Artık kafayı yiyeceğim, bir şey yapamıyorum. 40-50 iken birden 500'lere fırlıyor, site üzerinden kanal açma falan varmış. Maalesef nasıl yapıldığını bilmiyorum. Yardımcı olabilir misiniz? 100Mbps olan paketi kullanıyorum. Müşteri servisini aradığımda bizim problemimiz değil ping dediler.
Bir uygulama ile hangi kanalın en boş olduğunu gösteriyordu sen de admin panelinden o kanala geçiş yapıyordun bir bakayım bulursam yazarım o uygulamayı.
Edit: Birkaç websitesine baktım ve bunu buldum umarım işine yarar bu arada 2.4Ghz yerine 5 kullan sakın unutma. Link: wi-fi sinyali Kablosuz internet Daha İyi Hale Getirin

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı