Millenicom Ping problemi

Güzelkullanici

Hectopat
Arkadaşlar iyi günler. Türktelekom'dan millenicoma geçiş yaptım. 35 Mbps tarife kullanıyorum,Türktelekom'da lol'de ortalama pingim 30'un altındaydı. İnternetim de 20 mbps seviyelerinde idi. Millenicom'a geçtim internet hız testim böyle; Speedtest Custom - Test your internet speeds

Fakat lol'de 50 ping'den aşağı düşmüyor ve sanki 150 ping gibi hissettiriyor. Valorant'ta da benzer sorunu yaşıyorum, saçma sapan şekilde bastığım yetenek geç gidiyor vb.
Ne yapmam lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:
dostum ben de superonline adslden geçiş yaptım. 1 aydır 100mbit vdsl paketini kullanıyorum ilk 3 hafta sorun yoktu fakat son 1 haftadır akşam 6'dan gece 1e kadar 8 olan pingim 50ye çıkıyor kafayı yemek üzereyim. 2 yıldır adsl yavaşlığını çekiyodum fakat superonline kullanırken bir kere bile böyle pingmiş hız düşüklüğü vs. yaşamadım. aradığımda da yoğunluktan dolayı o saatlerde herkeste oluyor diyorlar. iptal ettiricem 30 lira daha fazla verip superonline alıcam valla bu nedir ya

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı