Millenicom upload yükseltmiyor

Emrekibarr

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci,Antrenör,Spor Bilimci
En başından beri hizmetini sevdiğim bir ISS'nin verdiği cevaba bakın. Hani Türk Telekom VDSL ve fiber üyelerinin upload hızını arttırıyor ve alt yapısını kullananlarda bu durumdan faydalanacaktı? Sitelerinde 50 75 Mbps tarifeleri yok 16 35 ve 100 Mbps var bu ne saçma cevap BTK'ya şikayet etsem bir sonuç alır mıyım?

Screenshot_20200419-150705.jpg

Hiç zannetmem. Sonuçta firmanın kendi kararı. 50 ve 75 paketlerini yanlışlıkla yazdık derler hiçbir ceza almazlar şikayet ettiğiniz ile kalırsınız.

50 Mbit VDSL kullanıyorum Millenicomda. Santrale 300-400 mt uzaklıktayım. 85 Mbit ulaşılabilirlik gözüküyor modemde. Upload 29 Mbit ulaşılabilir gözüküyor. 8 Mbit upload yükseltmesi tarafıma yansıdı. Herhangi bir sorun görünmüyor. TurkTelekom altyapısındayım. Bina 20 senelik telefon kabloları hiç değişmedi.

50 Mbit VDSL kullanıyorum Millenicom'da. Santrale 300-400 MT uzaklıktayım. 85 Mbit ulaşılabilirlik gözüküyor modemde. Upload 29 Mbit ulaşılabilir gözüküyor. 8 Mbit upload yükseltmesi tarafıma yansıdı. Herhangi bir sorun görünmüyor. Türk Telekom altyapısındayım. Bina 20 senelik telefon kabloları hiç değişmedi.

Aga bende de alt yapı 78 down 33 up destekliyor ama tarife olarak abone olurken 35 ve 100'lük var dediler başka tarife yok dediler. 35 aldım 100 TL verip zaten 100 Mbps alamayacaktım. Bana sunulmayan sitesinde bulunmayan tarife bu haktan yararlanıyor. Ben 35 alıyorum diye yararlanamıyorum saçma. Telekom sadece 50 75 100 alanlara vereceğim dedi mi hayır başka zaman diyorlar alt yapı sahibi izin vermiyor yükseltmemize şimdi şurda 1.5 aylığına upload yükseltilcek ona da böyle kısıtlama getiriyorlar.
Sonunda yükselttiler 1.5 aylık bir uploadı yükseltmesi bunada şükür teşekkürler Millenicom.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı