Millenicom vadedilen hızı veremiyor

Dosya Ekleri

  • 2.png
    2.png
    155,5 KB · Görüntüleme: 33
  • 3.png
    3.png
    249,9 KB · Görüntüleme: 27
SNR değeriniz düşük hocam. Zayıflama değeri düşük. Testi kablo ile mi yaptınız yoksa Wi-Fi ile mi yaptınız. Normal şartlarda bu değerlerle 16 mbit interneti almanız gerekli. Modeme de zaten 18 mbit internet geliyor. Kabloyla kullanıyorsanız kablonuzu değiştirmenizi öneririm. Kablosuzda problem varsa fabrika ayarlarına sıfırlayıp deneme yapın. CAT6 kablo kullanırsanız iyi sonuçlar alırsınız.
 
Hocam "-e kadar" yazıyor fakat yine de %75'ini vermek zorundalar. Ben 35/6 kullanıyorum çoğu zaman 40 mbit civarında alıyorum ama arkadaşın hattında problem olabilir. Altyapısı düzgün olan eve o kadar düşük verme imkanları yok. Türk Telekom olsa bir nebze.
Altyapısı 100Mbit destekliyor mu desteklemiyor mu bilmiyoruz ki. Arkadaş paylaşmamış hat bilgilerini. "Paylaştığı bilgi 100tl'ye 100Mbit". Bu bilgi ile tanımladığı kampanyada 100Mbit kampanyası alırsan ne yapar eder evine o 100Mbit'i sokarız diye bir söz vermiyor. Arkadaş hattının destekleyip desteklemediğini araştırmadan almış olabilir ya da eve gelen hat üzerinde bir sıkıntı olabilir. Her iki durumda da aracı firma olan Millenicom ile doğrudan bir alaka yok.
 
SNR değeriniz düşük hocam. Zayıflama değeri düşük. Testi kablo ile mi yaptınız yoksa Wi-Fi ile mi yaptınız. Normal şartlarda bu değerlerle 16 Mbit interneti almanız gerekli. Modeme de zaten 18 Mbit internet geliyor. Kabloyla kullanıyorsanız kablonuzu değiştirmenizi öneririm. Kablosuzda problem varsa fabrika ayarlarına sıfırlayıp deneme yapın. CAT6 kablo kullanırsanız iyi sonuçlar alırsınız.

Test kablolu baglantıyla yapılı kabloyu herhangi bir hırdavatcıdan aldıgım kablo o kadar mı fark eder kablodan kaynaklı olabilir mi yani kablosuz testlerde daha düşük çıkıyor haliyle ama hat değerlerim normal aynen 18 Mbps geliyor modeme modemin garantisi bitti bu modem vermiyor olabilir mi?
 
Test kablolu baglantıyla yapılı kabloyu herhangi bir hırdavatcıdan aldıgım kablo o kadar mı fark eder kablodan kaynaklı olabilir mi yani kablosuz testlerde daha düşük çıkıyor haliyle ama hat değerlerim normal aynen 18 Mbps geliyor modeme modemin garantisi bitti bu modem vermiyor olabilir mi?
Hocam ben kablodan olduğunu düşünüyorum ama modemi isterseniz bir kapatın sıcaklığını atsın. 10 15 dakika kapalı dursun sonra fabrika ayarlarına sıfırlayıp deneyin belki faydası dokunur. Benim külüstür VMG3312B10B modemimde bazen kablosuz yavaşlayınca farkettiriyor.
 
Hocam ben kablodan olduğunu düşünüyorum ama modemi isterseniz bir kapatın sıcaklığını atsın. 10 15 dakika kapalı dursun sonra fabrika ayarlarına sıfırlayıp deneyin belki faydası dokunur. Benim külüstür vMG3312B10B modemimde bazen kablosuz yavaşlayınca fark ettiriyor.

Tarifeye geçeli 4 gün oluyor kardeşim dediğin şeyi ilk günün gecesi yaptım her aradıgımda sıfırlanma daha uygun bir kanala geçme işlemleri oluyordu zaten birinden modem rica ettim deneyecegim.
 
Millenicom'un yurtiçi/yurtdışı bazı çıkışları sıkıntılı. Yurtiçinde tam hız alırken yurt dışından bir dosya indirdiğim zaman yüzde 40-50 oranında kayıp oluyor. Her sitede olmuyor tabii ama yüksek bir kayıp söz konusu. Hatta bazen yurtiçinde bile sunucudan sunucuya farklı hızlar sunabiliyor.
 

Geri
Yukarı