Millenicom Valorant'ta 90 ping veriyor

burhanbally

Centipat
Daha fazla  
1 ay önce Valorant oynarken pingim normaldi ama şu an 80-90 civarlarında. Bunu nasıl düzeltebilirim veya düzeltebileceğim bir yönü var mı?
(Millenicom kullanıyorum.)

Sorunu bildirdim, eve gelip modem değişimi falan yapıldı. Görevli kendi telefonunda 5G'ye bağlanıp 100/20 internet alırken, ben bilgisayarımda 20/20 alıyorum. Pingin neden olduğunu sorduğumda ''serverla alakalı ona müdahale edemeyiz'' gibisinden birşey söyledi. 1.1.1.1 Cloudflare ile denedim pingimde 5-10 arası bir iyileşme oldu

Hocam 3 hafta öncesine kadar 15ping alıyordum 3 haftadır sabit 50ping ki Londra serverında başka yerde oynamayan biriyim Londra'da 110 ping alıyorum 65 alıyordum önceden. TCP UDP cart curt DNS, yapmadığım port ayarı kalmadı Riot destekle bile flörtleştik yani 1 ton mail adamlar çözemedi 100Mbps çıkarttım internetimi zar zor 1 haftada yaptılar ama fayda etmedi bir şekilde veri bağlantısını kısıyorlar son çarem Superonline 200Mbps geçmek olacak Millenicom hatadır abi pişmanım yani daha önce de yaptılar 8Mbps'e düşürdüler arayınca düzelttiler bu sefer düzeltmediler.
Aydın/Efeler

Bu anladığım kadarıyla genel bir sorun sadece Valorant ile ilgili internet hız testimde. Diğer oyunlarda pingim normal birkaç kere uğraşacağım düzeltemezlerde iptal edip VDSL'e geçeceğim. 17 falan pingimdi en son en fazla VDSL de 25 30 olur herhalde.

Hocam 3 hafta öncesine kadar 15ping alıyordum 3 haftadır sabit 50ping ki Londra serverında başka yerde oynamayan biriyim Londra'da 110 ping alıyorum 65 alıyordum önceden. TCP UDP cart curt DNS, yapmadığım port ayarı kalmadı Riot destekle bile flörtleştik yani 1 ton mail adamlar çözemedi 100Mbps çıkarttım internetimi zar zor 1 haftada yaptılar ama fayda etmedi bir şekilde veri bağlantısını kısıyorlar son çarem Superonline 200Mbps geçmek olacak Millenicom hatadır abi pişmanım yani daha önce de yaptılar 8Mbps'e düşürdüler arayınca düzelttiler bu sefer düzeltmediler.
Aydın/Efeler
Diğer ay sözleşme bitiyor, Superonline ping olmama garantisi verebilir mi?

Kısaca Riot Games İstanbul sunucularında bu problem var.
İş bilmez müşteri hizmetleri de sorunun var olduğunu kabul ediyor. 2022 aralığın sonlarından şu zamana kadar sorunu çözemediler.
Şu an yine SOL taahhütsüz 100/20 mbps paketi 179 TL'ye satıyor.
Sanırım geçiş yapacağım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı