Millenicom VDSL oyun ping testi nasıl olmalı?

ashsekbasi

Centipat
Daha fazla  
Millenicom VDSL kullanan arkadaşlar Valorant LoL gibi oyunlarda kaç ms alıyor bilgi verebilir misiniz?
Not; evimin alt yapısı 69 Mbps karşılıyor.

Bende Konya Meram'da oturuyorum ne şans ama hocam. Konya'da Millenicom, TT Antalya pop üzerinden çıkış yapıyor.
Valorant ping 21-24 arası değişiyordu. Ancak CS2'de 55-60 arası ping oluyordu.

Dosya Ekleri

• milleni cloudflare.jpg
    milleni cloudflare.jpg
    99,5 KB · Görüntüleme: 32
  • milleni cs2 (1).jpg
    milleni cs2 (1).jpg
    67,8 KB · Görüntüleme: 33
Bende Konya Meram'da oturuyorum ne şans ama hocam. Konya'da Millenicom, TT Antalya pop üzerinden çıkış yapıyor.
Valorant ping 21-24 arası değişiyordu. Ancak CS2'de 55-60 arası ping oluyordu.
selçuklu'da oturuyorum ben csgo oynamıyorum league of legends valorant smite bunlarda 25 e kadar okeyim bi soru daha sormak istiyorum size izninizle evinizde 4 kişi bağlanınca yavaşlama vb oluyor mu yoksa güzel internet iyi çekiyor 4 5 kişi kaldırır mı modemi 0 alıcaz millenicom dan alcaz

Selçuklu'da oturuyorum ben CS:GO oynamıyorum League of Legends Valorant smite bunlarda 25'e kadar okeyim bir soru daha sormak istiyorum size izninizle evinizde 4 kişi bağlanınca yavaşlama vb oluyor mu yoksa güzel internet iyi çekiyor 4 5 kişi kaldırır mı modemi 0 alacağız Millenicom'dan alacağız.

Millenicom 3 ayda bir zam yapar bu size kalmış bir şey. Modemi Millenicom'dan almayın hocam. Onun haricinde hızda bir sıkıntı yoktu.

Millenicom 3 ayda bir zam yapar bu size kalmış bir şey. Modemi Millenicom'dan almayın hocam. Onun haricinde hızda bir sıkıntı yoktu.
4 ay sabit fiyat verdiler ilk 2 ay 160 tl ve 6 ay 50 tl indirim kurulum ücreti ve modem ile birlikte 470 tl gibi bi fiyat verdiler şuan kullandıgım vodafone kablonete taktıkları için üzerine internet takamıyorlarmış türk telekom olmadığı için

"Müşteri 5. ay itibarıyla yürürlükteki tarife fiyatı üzerinden kullanımına devam edecektir.
• Şu anda güncel/indirimsiz VDSL 100 paket fiyatımız 479,9 TL'dir."

"Premium VDSL modem için 90TL X 24 ay, 150 TL X 12 ay veya peşin 1200 TL "

"Paket kapsamında yeni bağlantılarda evde kurulum ücreti peşin 550 TL; 3 taksit imkanıyla 3 ay X 189,9 TL; 6 taksit imkanıyla 6 ay X 99,9 TL veya 12 taksit imkanıyla 12 ay X 55 TL tercihinize göre faturaya yansıtılacaktır."

Millenicom'un 100 Mbps VDSL kampanya şartları bunlar hocam. Size söylenen rakam bence gerçeği yansıtmıyor. Sitede ilk 4 ay 329.9 TL yazıyor.

"Müşteri 5. ay itibarıyla yürürlükteki tarife fiyatı üzerinden kullanımına devam edecektir.
• Şu anda güncel/indirimsiz VDSL 100 paket fiyatımız 479,9 TL'dir."

"Premium VDSL modem için 90TL X 24 ay, 150 TL X 12 ay veya peşin 1200 TL "

"Paket kapsamında yeni bağlantılarda evde kurulum ücreti peşin 550 TL; 3 taksit imkanıyla 3 ay X 189,9 TL; 6 taksit imkanıyla 6 ay X 99,9 TL veya 12 taksit imkanıyla 12 ay X 55 TL tercihinize göre faturaya yansıtılacaktır."

Millenicom'un 100 Mbps VDSL kampanya şartları bunlar hocam. Size söylenen rakam bence gerçeği yansıtmıyor. Sitede ilk 4 ay 329.9 TL yazıyor.
hocma internet 330 tl dediğiniz gibi ama kurulum ve modem parasını taksitlendirdiğimiz için 470 tl oluyor

Hocma internet 330 TL dediğiniz gibi ama kurulum ve modem parasını taksitlendirdiğimiz için 470 TL oluyor.

İlk 4 ay öyle oluyor hocam. 5. aydan sonra sadece aylık internet bedeli 479 TL oluyor. 5.aydan itibaren 479+modem ücreti+kurulum ücreti olacak.

Millenicom'dayken bana ilk 3 ay 249 TL sonra 349 TL dendi. 3.aydayken müşteri hizmetleri aradı ve "tarifeniz 479 TL olacak taahhüt yapalım" dedi bende hayır dedim internet değiştirdim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı