Millenicom ve TurkNet'in tahmini kaç abonesi vardır?

Zaten Superonline kullanıyorum hocam. Değişiklik arıyorum
Bu işin içinden yorumlarla çıkılmayacak galiba. Mesela örnek vermek gerekirse kargo konusunu ele alalım

Benim çok beğendiğim kargo şirketlerine internette bir sürü kötü yorum okumuştum sanırım

Şans işi bu tarz şeyler demek ki

Superonline bırakıp Millenicom geçmeyi düşünüyorum. Merak ettiğim şey bu Millenicom, TurkNet falan bunların tahmini ne kadar abonesi vardır?
Bunlardan birine geçmeyi düşündüğüm için kaç kişinin kullandığını merak ettim? Yüksek mi sayıları?

Yarın bir gün sorun yaşarsak ilgilenirler mi, arıza vs o yüzden merak ediyorum.
Superonline altyapısından millenicom kullanıyorum. Sorularınızı farklı bir yönden ben cevaplayayım. Öncelikle size altyapıyı veren Superonline olduğu için bir nevi alt firmayı ikinci plana itiyor. Şöyleki kendi abonelerine wifi 6 modem verirken millenicom abonelerine wifi 5 modem veriyor. Ama altyapınız Superonline olduğu için aynısı gibi kullanıyorsunuz. Ama sorun olursa Superonline 1 günde gelip yapıyorsa millenicom 2 günde ancak Superonline ekibini yönlendirme yapıyor. Aralarında bir iletişim sorunu var. Benim sorunum cumartesi oldu ben ekiplere ilettim araya hafta sonunun da girmesi sebebiyle pazartesi akşam ancak gelebildiler.
Ama fiyatlara gelirsek Superonline fiyatının yarısı fiyata kullanıyorum. Gerçi şimdi Tam olarak nasıl fiyatlar bilmiyorum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı