Fiyatı daha uygun yer de arıyorumDeğişiklik arıyorum derken hocam SO dan memnun değil misiniz?
Fiyatı daha uygun yer de arıyorumDeğişiklik arıyorum derken hocam SO dan memnun değil misiniz?
Şuanki paketiniz ne ve ne kadar ödüyorsunuz bir de yazmayı unutmuşum netspeed millenicom gibi firmalar taahütsüz olduğundan dolayı 2-3 ay sonra fiyat arttırımı yapıyorlar bilginize.Fiyatı daha uygun yer de arıyorum
Zaten Superonline kullanıyorum hocam. Değişiklik arıyorum
Bu işin içinden yorumlarla çıkılmayacak galiba. Mesela örnek vermek gerekirse kargo konusunu ele alalım
Benim çok beğendiğim kargo şirketlerine internette bir sürü kötü yorum okumuştum sanırım
Şans işi bu tarz şeyler demek ki
Superonline altyapısından millenicom kullanıyorum. Sorularınızı farklı bir yönden ben cevaplayayım. Öncelikle size altyapıyı veren Superonline olduğu için bir nevi alt firmayı ikinci plana itiyor. Şöyleki kendi abonelerine wifi 6 modem verirken millenicom abonelerine wifi 5 modem veriyor. Ama altyapınız Superonline olduğu için aynısı gibi kullanıyorsunuz. Ama sorun olursa Superonline 1 günde gelip yapıyorsa millenicom 2 günde ancak Superonline ekibini yönlendirme yapıyor. Aralarında bir iletişim sorunu var. Benim sorunum cumartesi oldu ben ekiplere ilettim araya hafta sonunun da girmesi sebebiyle pazartesi akşam ancak gelebildiler.Superonline bırakıp Millenicom geçmeyi düşünüyorum. Merak ettiğim şey bu Millenicom, TurkNet falan bunların tahmini ne kadar abonesi vardır?
Bunlardan birine geçmeyi düşündüğüm için kaç kişinin kullandığını merak ettim? Yüksek mi sayıları?
Yarın bir gün sorun yaşarsak ilgilenirler mi, arıza vs o yüzden merak ediyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.