Millenicom ve TurkNet'in tahmini kaç abonesi vardır?

Fiyatı daha uygun yer de arıyorum
Şuanki paketiniz ne ve ne kadar ödüyorsunuz bir de yazmayı unutmuşum netspeed millenicom gibi firmalar taahütsüz olduğundan dolayı 2-3 ay sonra fiyat arttırımı yapıyorlar bilginize.

Superonline altyapısından millenicom kullanıyorum. Sorularınızı farklı bir yönden ben cevaplayayım. Öncelikle size altyapıyı veren Superonline olduğu için bir nevi alt firmayı ikinci plana itiyor. Şöyleki kendi abonelerine wifi 6 modem verirken millenicom abonelerine wifi 5 modem veriyor. Ama altyapınız Superonline olduğu için aynısı gibi kullanıyorsunuz. Ama sorun olursa Superonline 1 günde gelip yapıyorsa millenicom 2 günde ancak Superonline ekibini yönlendirme yapıyor. Aralarında bir iletişim sorunu var. Benim sorunum cumartesi oldu ben ekiplere ilettim araya hafta sonunun da girmesi sebebiyle pazartesi akşam ancak gelebildiler.
Ama fiyatlara gelirsek Superonline fiyatının yarısı fiyata kullanıyorum. Gerçi şimdi Tam olarak nasıl fiyatlar bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…