Millenicom ve TurkNet'in tahmini kaç abonesi vardır?

Planet90

Picopat
Superonline bırakıp Millenicom geçmeyi düşünüyorum. Merak ettiğim şey bu Millenicom, TurkNet falan bunların tahmini ne kadar abonesi vardır?
Bunlardan birine geçmeyi düşündüğüm için kaç kişinin kullandığını merak ettim? Yüksek mi sayıları?

Yarın bir gün sorun yaşarsak ilgilenirler mi, arıza vs o yüzden merak ediyorum.

TurkNet'in kendi açıkladığı kadarıyla 2022 yılı itibarıyla abone sayısı 700.000 sayısını geçmiştir. Millenicom ile ilgili abone sayısını gösterir mevcut bir veri bulunmamaktadır.​

Son düzenleyen: Moderatör:
Turknet sürekli fiyat arttırdı, sözünde durmadı.
Millenicom'un internette çok şikayeti var, güvenemedim.
O yüzden ikisini de önermiyorum.

Burada Superonline altyapısı var, bu altyapıdan fiber veren

Superonline haricinde Dsmart-Vodafone-Millenicom seçeneklerim var sadece sanırım. O yüzden Millenicom düşündüm.

Millenicom çok tercih ediliyor mu onu merak etmiştim.

Taahhüt olmaması da güzel.

Hocam millenicom kullanıyordum leş bir firma internetten çıkarken yüzümüze kapamaları mı desem daha çok şey var ve bunu tek yaşayan ben değilim Allah'tan e devletten yapabildik.
SO fiber altyapısından direkt SO üzerinden alın hocam, sizin sorununuz SO nun fiyatlarının yüksek olması mı?

Zaten Superonline kullanıyorum hocam. Değişiklik arıyorum
Bu işin içinden yorumlarla çıkılmayacak galiba. Mesela örnek vermek gerekirse kargo konusunu ele alalım

Benim çok beğendiğim kargo şirketlerine internette bir sürü kötü yorum okumuştum sanırım

Şans işi bu tarz şeyler demek ki

Değişiklik arıyorum derken hocam SO dan memnun değil misiniz?
Zaten Superonline kullanıyorum hocam. Değişiklik arıyorum
Bu işin içinden yorumlarla çıkılmayacak galiba. Mesela örnek vermek gerekirse kargo konusunu ele alalım

Benim çok beğendiğim kargo şirketlerine internette bir sürü kötü yorum okumuştum sanırım

Şans işi bu tarz şeyler demek ki

TurkNet sözünde durmadı evet, bu konuda tüm forum haklı ama hız ve hatasız kullanım değerleri beni hiç üzmedi. Bu yüzden fiber internetimi değiştirmeden TurkNet ile devam ediyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı