Millenicom vs TurkNet

Trickyy

Hectopat
Daha fazla  
Şu an Vodafone kullanıyorum 10Mbps download ve 0.6 Mbps uploadım var taahhüt bitince değiştirmeyi düşünüyorum. TurkNet altyapı sorgulama da 15Mbps download 1Mbps upload veriyor. Millenicom ise 71 Mbps veriyor hangisini seçmeliyim? Bir de bir sorum var 16Mbps'lik paket alırsam TurkNet'ten 16 yerine 14 falan mı alırım? Onun yerine 35Mbps'lik alsam o zaman 16 garanti mi olur?

TurkNet'i seviyorum ama bu aralar biraz bozdu kendini galiba. Çok fazla donma-kopma yaşamaya başladım.

Anladığım TurkNet altyapını ADSL olarak gördüğü için böyle düşük hız çıkmış Millenicom ise VDSL olarak gördüğü için sonuç böyle çıkmış ikisi de taahhütsüz olduğu için Millenicom'u seç en azından VDSL alırsın.

71 mbps verebileceğinden emin olmadıkça geçme diyebilirim sadece. Altyapını ADSL, VDSL veya Fiber mi olduğunu iyice öğrenip maksimum hızı iste.

71 Mbps verebileceğinden emin olmadıkça geçme diyebilirim sadece. Altyapını ADSL, VDSL veya fiber mi olduğunu iyice öğrenip maksimum hızı iste.

TurkNet'te 15Mbps diyor Millenicom'da ise 71 Mbps veriyor o yüzden soruyorum yoksa ikisi de aynı olsa TurkNet kullanırım.
Anladığım TurkNet altyapını ADSL olarak gördüğü için böyle düşük hız çıkmış Millenicom ise VDSL olarak gördüğü için sonuç böyle çıkmış ikisi de taahhütsüz olduğu için Millenicom'u seç en azından VDSL alırsın.

Yardımın için sağ ol.

Uyarı! Bu konu 4 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı