Millenicom'a geçmeye değer mi?

Netspeed ve TürkNet kullandım. TürkNet o kadar berbat firmaki saymıyorum bile. 2+ yıl Netspeed kullandım, adamların kalitesi yok ve bunu inkar etmiyorlar. Millenicom diğerlerine nazaran daha kaliteli bir hizmet sunuyor. Gerek telekom ile bağlantı hızları gerekse muhatap olarak daha iyi bir firma. Netspeed çok kopar ve 5-10 kopmaya normal derler. Bağlantı yapanı, telekom'u hiçbir şeyi bilmezler yani hazıra konmuşlar ve İSS diyorlar kendilerine. Millenicom öyle değil. TürkNet'e geçersen zaman kaybı yaşarsın sana söyleyeyim, düşünki bir firma hemde başka firmanın altyapısını kullanıyor ve ona ulaşamıyorsun oda ulaşamıyor. Muhatap yok, abone olduktan sonra arayınca farklı telesekreter çıkıyor ve kimseye bağlanamıyorsun. Ticketle arıza kaydı bırakıyorsun robot mesaj ile cevap veriliyor ve hiçbir şekilde dönüş muhatap yok. Millenicom geç, Netspeed ve TürkNet'e bulaşma derim. 5 lira fazla vereceksin 500 lira zarardan kurtulacaksın gibi düşün. TürkNet'in kendi altyapısı yazmış birisi, gerçekten güldürdü beni. TürkNet'in altyapısı sadece yayıncı şişko arkadaşın evinde var başka yerde görmedim. Belki İstanbul ve Ankara'nın bir kaç iyi semtinde vardır. O bile sıkıntılı çünkü santrale uzak olursan VAE'den daha düşük hız alıyorsun. TürkNet' geçtim 1.5-2 aydır internetsiz bekliyorum. Hiçbir sorun yokken beni 75 Mbps vaati ile kandırıp abone yaptılar ama 15 üstünü veremediler çünkü hattımı ADSL'ye almışlar ve VDSL'ye geçirirken bozuk porta bağlamışlar. Sonuç olarak boş port kalmadığı için kaldım böyle. TürkNet kullanan ve memnun olan 100/1'dir. Karaktersiz ve yalancı sahtekar firmadır.

Selamlar Sosyal ailesi
Ben Turkcell Superonline kullanıcısıyım. 8 Mbps ADSL kullanıyorum ve artık gına geldi.
Babam benim haberim olmadan sözleşmeyi yenilemiş.
Bende sözleşmeyi iptal ettirip Millenicom'a geçmeyi düşünüyorum sizde değer mi?
Hat değerlerim şöyle

Eki Görüntüle 574113

Millenicom'un kendi sitesinden sorguladığımda altyapımın maksimum 55 Mbps desteklediğini gösterdi.
Cayma bedeli olarak 340 TL yansıyacağını söylediler.
Sizin yorumlarınızı bekliyorum.
Kardeşim sakın o altyapınız şunu destekliyor bunu destekliyor yalanlarına inanıp millenicom ve turknet gibi dolandırıcı zihniyetli firmalarla uğraşma. İlk önce daha güvenilir yerlerden altyapını sorgula hala adsl gösteriyorsa bilki o 2 firmanın müşteri çekme stratejisidir. Ben, çevremdeki tanıdıklarım ve bizim gibi birçok insan bu stratejiye kurban gitti şimdiye kadar. İlk önce altyapın sadece adsl desteklediği halde 35, 50, 75, 100 mbps gibi hızları alabileceğinizi söylerler. Daha sonra kablo bağlamak dışında en ufak teknik bilgisi olmayan birisini yollarlar. Modem arayüz kurulumunu yaparsın bir bakmışsın aaa internet yok. Sonra yok atlak bağlantı, yok sizin modeminiz bozuk, yok altyapınızda sinyal problemi var gibi yalanlarla 2 ay uğraştırırlar. Bunun dışında herhangi bir insan evladına bağlanıp konuşmana imkan yok. Arıza mesajı bıraksan lütfedip 2 haftaya anca dönerler. Biliyorum ben sorunsuz kullanıyorum diyen arkadaşlar olacaktır. Zaten düzgün fiber altyapısı olan yerlerde herkes sorunsuz hizmet veriyor. Ben en sonunda altyapımın adsl dışındaki bağlantı türlerini desteklemediğini öğrendim ve netspeede baktım en ucuz 48 lira onu bağlattım. Bir sene kullandıktan sonra 58 liraya çıktı. Gayet sorunsuz kullanıyorum, her sorununu anında hallediyorlar ve taahhütsüz. Eğer senin de altyapın adsl dışında desteklemiyorsa netspeed öneririm.

Aslında direk Superonline'da 35'lik pakete geçmek istemiştim lakin bana müşteri hizmetlerinde söylenen sadece adsl paketlere geçebilirsin demeleri lakin yine kendileri altyapımın 44 mbps desteklediğini söylüyorlar ve bana boş port olmadığını söylüyorlar o yüzden geçemiyormuşum.
Önceden Tt ile sorunum vardı altyapı gözükmüyordu evde onu hallettim şimdi superonline bu engeli koydu önüme cidden 8 mpbs kadar leş bir şey yok.

Kardeşim sakın o altyapınız şunu destekliyor bunu destekliyor yalanlarına inanıp millenicom ve turknet gibi dolandırıcı zihniyetli firmalarla uğraşma. İlk önce daha güvenilir yerlerden altyapını sorgula hala adsl gösteriyorsa bilki o 2 firmanın müşteri çekme stratejisidir. Ben, çevremdeki tanıdıklarım ve bizim gibi birçok insan bu stratejiye kurban gitti şimdiye kadar. İlk önce altyapın sadece adsl desteklediği halde 35, 50, 75, 100 mbps gibi hızları alabileceğinizi söylerler. Daha sonra kablo bağlamak dışında en ufak teknik bilgisi olmayan birisini yollarlar. Modem arayüz kurulumunu yaparsın bir bakmışsın aaa internet yok. Sonra yok atlak bağlantı, yok sizin modeminiz bozuk, yok altyapınızda sinyal problemi var gibi yalanlarla 2 ay uğraştırırlar. Bunun dışında herhangi bir insan evladına bağlanıp konuşmana imkan yok. Arıza mesajı bıraksan lütfedip 2 haftaya anca dönerler. Biliyorum ben sorunsuz kullanıyorum diyen arkadaşlar olacaktır. Zaten düzgün fiber altyapısı olan yerlerde herkes sorunsuz hizmet veriyor. Ben en sonunda altyapımın adsl dışındaki bağlantı türlerini desteklemediğini öğrendim ve netspeede baktım en ucuz 48 lira onu bağlattım. Bir sene kullandıktan sonra 58 liraya çıktı. Gayet sorunsuz kullanıyorum, her sorununu anında hallediyorlar ve taahhütsüz. Eğer senin de altyapın adsl dışında desteklemiyorsa netspeed öneririm.
Bütün firmalar, Türk Telekom dahil 5 kere port var dedi abone oldum saha ekibi yok diyor. Türkiye'de namuslu bir firma bulamazsın, saha dolabını açıp bakmadığı sürece boş iş, herkes yalan konuşur.

Bütün firmalar, Türk Telekom dahil 5 kere port var dedi abone oldum saha ekibi yok diyor. Türkiye'de namuslu bir firma bulamazsın, saha dolabını açıp bakmadığı sürece boş iş, herkes yalan konuşur.
Zaten benim ülkemizdeki firmalara sinirlendiğim bu yalanlarla insanları açık seçik kandırmaları ve devletin buna bir el atmaması. Ben netspeedi aradığımda dedimki kardeşim benim altyapım en fazla sorunsuz kaç hız destekler onlarda düzgünce 8 mbps beyefendi dediler. Ben de 80 liraya aynı hizmeti turktelekomdan almaktansa 48 tlye risk alarak bilmediğim bir firmayı tercih ettim ve memnunum 1.5 senedir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı