CihanAybars
Yoctopat
Daha fazla
İyi günler. Millenicom'un interneti kısıp kısmadığını nasıl anlayabilirim? Daha önce Superonline fiber olan bir binada oturuyordum oradaki internette gezinme hızı kabloluda çok tatmin ediciydi fakat taşınmak zorunda kaldım. Aynı semtte VDSL altyapılı bir binadayım 2 yıldır 100 / 8 olan paketi kullanıyorum ilk başlarda internette gezinme hızındaki değişikliğin fiber ile VDSL farkı olduğunu düşündüğüm için çok umursamadım ama son 4 aydır YouTube'da 4K videolar donmaya başladı. Benim de aklıma VPN ile kullanma fikri geldi VPN'i Almanya Frankfurt sunucusuna bağlayınca Reddit, Instagram, YouTube sanki fiber internetteymişim gibi hızlanıp tepkiselleşiyor. Bu derdimi müşteri hizmetlerine anlatamadım 3-4 defa şikayet başvurusu açtım altyapınız normal diye geri dönüş yaptılar. Sorunun bu olup olmadığından nasıl emin olurum?
Evde tek yaşıyorum modem olarak DSL-AX82u kullanıyorum CAT6 kablo ile bilgisayarıma bağlı, kablo ile bağlı 2 bilgisayarım daha var onlarda durum daha da kötü. Modem arayüzünden takip edebildiğim kadarı ile ağa sızan da yok.
Hat değerlerim:
Evde tek yaşıyorum modem olarak DSL-AX82u kullanıyorum CAT6 kablo ile bilgisayarıma bağlı, kablo ile bağlı 2 bilgisayarım daha var onlarda durum daha da kötü. Modem arayüzünden takip edebildiğim kadarı ile ağa sızan da yok.
Hat değerlerim:
Son düzenleyen: Moderatör: